bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jágr si střílí z Cháry: Máš štěstí, že už jsem podepsal s Kladnem

16. července 2019, 4:43

Adam Bagar

Američan Matt Cullen už nebude nejstarším aktivním hráčem NHL. Poté, co se rozhodl ukončit bohatou kariéru, převzal pomyslný štafetový kolík slovenský obránce Zdeno Chára.

„Je těžké uvěřit, že jsem momentálně nejstarším aktivním hráčem v NHL. Je to už dávno od mé první sezony, ale stále se cítím mladý,“ napsal na svůj instagramový účet, kde zveřejnil i svou fotografii v retrodresu Bostonu s koženou ochranou hlavy.

„Mám možnost hrát v NHL s a také proti nejlepším hráčům světa, což mě zároveň naučilo dvě věci. Být skromný a vděčný a to, že věk je jen číslo," doplnil Zdeno Chára, který se v březnu dohodl na prodloužení smlouvy a čeká ho už 22. sezona v NHL.

Příspěvek slovenského obránce neunikl ani pozornosti Jaromíra Jágra, jenž v zámoří skončil loni v lednu. „Máš štěstí, že jsem na příští rok už podepsal s Kladnem, jinak bych tě sesadil z trůnu," napsal útočník Rytířů, který je o pět let starší než Chára.

Chára v březnu oslavil už 42. narozeniny, ale končit stále nehodlá. Aktuálně má v NHL na kontě 1 485 zápasů, což ho v historickém pořadí řadí na 24. místo. Na Jágra ztrácí 248 utkání, ale už v příští sezoně může překonat třeba Waynea Gretzkyho.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.