bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jak může být lepší? Zuccarello zareagoval na hodnocení ve hře NHL 20

24. srpna 2019, 18:10

Matěj Hodoval

Za svou dosavadní práci byl odměněn pětiletým kontraktem v hodnotě třiceti milionů dolarů, když ho na trhu s volnými hráči ulovila Minnesota. Nicméně dle zveřejnění Norova hodnocení ve videohře NHL 20 si ho Wild cení více, než herní vývojáři.

Norský forvard má za sebou svou devátou sezonu v National Hockey League, kterou rozdělil mezi dva týmy. Nejprve naskočil do šestačtyřiceti duelů v barvách New Yorku Rangers, kde nasbíral 37 bodů, ovšem následně byl poprvé v kariéře vyměněn a putoval do Dallasu. 

V týmu Stars vinou zranění stihl za základní část jen dvě utkání s bilancí 1+2. Svou kvalitu ale v Dallasu ukázal, po třináct zápasech ve vyřazovací části měl na kontě měl na kontě rodák z Osla čtyři trefy a sedm asistencí.

Vývojáři ze společnosti Electronic Arts, kteří každoročně připravují nový díl z herní série NHL jeho výkony z uplynulého ročníku oznámkovali celkovým hodnocením 84, přičemž nejvyšší možné hodnocení je 99.

Naopak bývalý Zuccarellův parťák z Rangers, Mika Zibanejad, je na tom podle hodnocení o jeden bod lépe (85).

Norský hokejista se rozhodl spoluhráče z New Yorku popíchnout a na zveřejněné hodnocení ve videohře zareagovat.

„Je šílené, že Mika dostal vyšší hodnocení, než já, přitom jsem ho poslední dva až tři roky tahal na svých zádech. Život je někdy nespravedlivý,“ napsal na svůj Twitter známý sympaťák.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.