bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jak si zajistit účast na Mistrovství světa v ledním hokeji 2017?

9. března 2017, 0:00

Redakce eSports.cz

Krátce po Mistrovství světa v Rusku bylo oznámeno, že Česká hokejová reprezentace bude zařazena do skupiny A, která odehraje svá utkání v Paříži. Naproti tomu reprezentační výběr Slovenska odehraje svoji skupinu v německém Kolíně nad Rýnem.

Do obou destinací můžete vyrazit s největší sportovní cestovní kanceláří v ČR CZECH SPORT TRAVEL s.r.o.

V Rusku se národní tým prezentoval pohledným hokejem pod vedením Vladimíra Vůjtka a v prvním utkání „překvapivě“ zvítězil nad domácími Rusy. Nebýt smolného čtvrtfinále, medaile by nás jistě neminula. Po roce ale dostanou čeští hokejisté šanci na reparát, přičemž hned ve svém úvodním zápase se výběr Josefa Jandače utká s vítězi Světového poháru – týmem Kanady.

ZÁJEZD NA UTKÁNÍ ČR – KANADA ZA 3490 KČ

CK CZECH SPORT TRAVEL s.r.o. pro Vás připravila autobusové i letecké zájezdy na všechna utkání. Během pobytu se o Vás bude starat ochotný tým delegátů, který Vám udělá nejen prohlídku samotné Paříže či Kolína, ale také Vám doporučí místní restaurace, obchody a v případě zájmu vezme na plavbu lodí po řece. Pro každý zájezd platí nabídka zálohy 1500 Kč a doplatku 30 dnů před zájezdem.

ZÁJEZD NA 2 UTKÁNÍ: ČR – KANADA A ČR – BĚLORUSKO ZA 4490 KČ

Přes noc Vás odvezeme autobusem z Ostravy, Olomouce, Brna, Jihlavy, Prahy nebo Plzně do Paříže, abyste si ráno vychutnali kávu u Eiffelovy věže, k obědu vyzkoušeli francouzskou specialitu a k večeři si dali utkání ČR – Kanada. Následuje přesun do hotelu, ubytování a nocleh. Ráno po snídani bude opět čas na krásy Paříže a po utkání odjezd zpět do ČR.

PRODLOUŽENÝ ZÁJEZD NA ČR – FRANCIE A ČR – ŠVÝCARSKO

Na závěr skupiny sehrají naši hokejisté duel s domácími Francouzi, aby si následně užili den volna a poté nastoupili proti tradičnímu soupeři ze Švýcarska. Pokud byste se do Paříže vydali, máte mimořádnou možnost vychutnat si ji o jeden den navíc.

DÁRKOVÝ CETRIFIKÁT NA ZÁJEZD DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU

Chce-li zájezd darovat, ale nejste si jistí, jaký zájezd by si dotyčný sám vybral? Rádi pro Vás vyhotovíme dárkový poukaz v dané hodnotě.

Více informací o dalších zájezdech na www.czechsporttravel.cz

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.