bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Je jako zajíc z reklamy na baterky, říká o Kašem trenér Carlyle a poslal ho ke Getzlafovi

15. května 2017, 17:00

Martin Zíta

Většinu sezony pendloval mezi AHL a NHL, pokud ale bude pokračovat podobně jako v noci na pondělí, místo v hlavním týmu Anaheimu Ducks by Ondřeje Kašeho minou nemělo.

Ondřej Kaše toho už za mořem zvládl vcelku hodně, rozhodně více než se běžně od hráčů draftovaných v sedmém kole očekává. V noci na pondělí si mohl ze seznamu hokejových úspěchů odškrnout další položku – poprvé se trefil v bojích o Stanley Cup.

Jeho přesný zásah ve druhé třetině pomohl Anaheimu dorovnat krok s Predators a nerozhodný stav ještě před koncem třetiny Ducks přetavili v rozhodující vedení. Skvělý výkon mu vynesl vavřín první hvězdy zápasu.

Za Kašeho mluví především jeho výkony na ledě, s angličtinou mezi novináři stále pokulhává. 

„Nick Ritchie řekl gól a já začal oslavovat. Z gólu mám velkou radost,“ dostal ze sebe Kaše a novinářům potvrdil, že důležitější trefu ve své kariéře zatím nemá. Nebo si alespoň na žádnou nevzpomenul.

Neúnavný zajíc Energizer

S novináři se o dojmy z jeho hry tak musí dělit zejména spoluhráči a trenér Randy Carlyle. „U Kašeho hry jde zejména o pochopení, že některé věci, které vám projdou v AHL, vám v NHL neprojdou, obzvlášť v play-off,“ začal zkušený lodivod. Jinak má ale pro mladého útočníka slova chvály. Jinak by jej ostatně neposlal na křídlo kapitánu Ryanu Getzlafovi.

„Je jako zajíc z reklamy na baterky Energizer, hraje ve velké rychlosti, orientuje se na malém prostoru a nebojí se vletět do míst, kde to bolí. Jeho styl hry dává týmu hodně flexibility, umí hrát tvrdě a stejně tak technicky s podobně laděnými hráči,“ dodal Carlyle.

„Nic nedostal zadarmo, všechno si tvrdě vydřel. Roste každým zápasem, to ho asi teď nejvíc vystihuje. Potřebujeme, aby každý hráč makal a Kaše jde příkladem, je rychlý, hladový po puku, Ritchiemu i mě pomáhá hrát naši hru,“ pochválil mladšího spoluhráče také Getzlaf.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.