bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Je to frustrující, ani nemá cenu trénovat, lamentuje nad další nepovedenou sezónou O'Reilly

6. dubna 2017, 13:30

Vojtěch Balon

Základní část se blíží ke svému konci a už pár týdnů je jasné, že Buffalo Sabres se ani letos do play-off nepodívají. Ryan O'Reilly, jedna z opor týmu, dal nedávno hlasitě najevo svou nespokojenost a rozhořčení. „Nejsme dobrý tým,“ pravil.

„Je strašně frustrující jezdit na tréninky, když už stejně o nic nejde. Nemá to smysl,“ dodal dokonce. „Už mě nebaví prohrávat, je to unavující a vysaje to z vás radost z hokeje,“ nechal se O'Reilly slyšet před posledním domácím utkáním Sabres v této sezóně, v němž Buffalo sice vyhrálo 2:1 nad Montréalem, na postavení týmu v tabulce už to ale nemělo žádný vliv.

Kanadský reprezentant uvalil část viny i na sebe samotného. „Někdy jsem toho neřekl v kabině dost, jindy jsem možná mluvil až příliš,“ řekl O'Reilly, který ve svých 26 letech patří k nejzkušenějším útočníkům Sabres.

V sezónách 2013/2014 a 2014/2015 Buffalo skončilo na samotném dně ligy, a tak celku ze západu státu New York spadly do klína vysoké volby v draftu v čele s Jackem Eichelem a Samem Reinhartem. V loňské sezóně se mladý tým pod vedením kouče Dana Bylsmy zvedl (oproti hororovému ročníku 2014/2015 o celých 27 bodů), letos ale pomyslný další krok neudělal. Buffalo momentálně ztrácí na postup propastných 15 bodů.

Najednou se tak začalo spekulovat o budoucnosti trenéra Bylsmy, Ryan O'Reilly ale má za to, že za neúspěchy mohou čistě hráči. „My jsme na ledě, my prohráváme, nemůžeme to svalit na trenéra,“ zakončil světový šampion z Prahy téměř šestiminutový otevřený rozhovor.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.