bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jeden gól a konec, Elliott ilustroval neslavné play-off Flames

20. dubna 2017, 19:00

Martin Zíta

Calgary Flames se stalo prvním týmem, jehož boj o Stanley Cup skončil. Flames se v sérii s Anaheimem nepodařilo ani jednou zvítězit a v posledním zápase mizérii ilustroval zážitek brankáře Briana Elliotta. Branku opustil už po prvním gólu.

„Je to na nic. Vždy jsme byli blízko, ale nedokázali jsme udělat potřebný krok,“ říkal po čtvrtém zápase s Anaheimem Sean Monahan. Hráči Calgary právě museli překousnout čtvrtou porážku a také konec v play-off.

Rychlý konec v sérii s rivalem z Pacifické divize ve čtvrtém souboji tak trochu ilustrovat brankář Brian Elliott.

Chlapík, který do Calgary přišel před letošním ročníkem a měl vyřešit nepříliš veselou situaci v brankovišti Flames, zakončil sezonu vystoupením, které netrvalo ani šest minut.

Ihned po první inkasované brance a celkem pěti minutách a osmatřiceti vteřinách Elliott opustil brankoviště a své místo přenechal Chadu Johnsonovi.

Flames tento tah příliš nepomohl, Johnson lovil kotouč z branky hned minutu po své nástupu a už tehdy bylo o osudu Calgary v letošní sezoně víceméně rozhodnuto.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.