bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jeřábek se dočkal prvního gólu, trefili se i Pastrňák, Krejčí a Kaše!

18. ledna 2018, 7:59

Jan Šlapáček

Dva zápasy a hned čtyři české góly! První trefy v NHL se v noci dočkal obránce Jakub Jeřábek, který nastartoval duel v Bostonu, za který se posléze dokázali trefit David Pastrňák s Davidem Krejčím. Pozadu nezůstal ani útočník Ondřej Kaše, který pomohl Ducks k výhře nad Penguins gólem a asistencí.

Jakub Jeřábek (Montreal Canadiens)

V minulém zápase se Jakub Jeřábek dočkal prvních bodů, dneska se poprvé zapsal na střeleckou listinu. Jeho nahození z levé strany si srazil do vlastní branky Zdeno Chára, nicméně na gólové radosti českého beka to nic nezměnilo.


David Pastrňák (Boston Bruins)

Osmnáctý přesný zásah v sezóně si připsal David Pastrňák. Ten si šikovně na levém kruhu udělal prostor a po pasu Bergerona uklidil kotouč bez sebemenšího zaváhání do branky.


David Krejčí (Boston Bruins)

Útočník David Krejčí si v zápase proti Montrealu dokázal připsat dva kanadské body, když zaznamenal gól i asistenci. Se vstřelením branky neměl Krejčí problém, protože jel sám na prázdnou branku, když Montreal zkoušel hru bez brankáře.


Ondřej Kaše (Anaheim Ducks)

Ondřej Kaše v noci ukázal své šikovné ruce, když se dostal do samostatného úniku, který vyřešil skvostnou kličkou do bekhendu. Jarry se mohl v brance natahovat jak chtěl, na kotouč stejně dosáhnout nedokázal.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Boston Bruins - Montreal Canadiens 4:1

David Krejčí (BOS) - 1+1, 2 střely, čas na ledě 15:58
David Pastrňák (BOS) - 1+0, 4 střely, čas na ledě 14:57
Zdeno Chára (BOS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 21:52
Jakub Jeřábek (MTL) - 1+0, 2 střely, čas na ledě 20:32
Tomáš Plekanec (MTL) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:37


Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins 3:5

Ondřej Kaše (ANA) - 1+1, 3 střely, čas na ledě 14:42 
Dominik Simon (PIT) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 11:58

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.