bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jsem hladový po úspěchu, chci v Montréalu zůstat, uklidňuje fanoušky Carey Price

23. června 2017, 18:00

Robert Rampa

Po příští sezoně se může stát neomezeně volným hráčem, na trhu by jistě patřil mezi nejžádanější zboží. Carey Price si však přeje zůstat v Montréalu, dotáhnout svůj tým konečně k úspěchu. Ze smlouvy mu zbývá poslední rok, během kterého si vydělá šest a půl milionu dolarů. Od prvního července začne s vedením týmu jednat o novém kontraktu. „Finančně půjde docela o hodně. Ale já se toho nebojím,“ zůstává v klidu Price.

„Hned první den se asi nedomluvíme, ale to vůbec nevadí. Jak jsem řekl už na konci loňského roku, domluvíme se. Mnoho týmů najde cestu, jak adekvátně zaplatit své nejlepší hráče, takže si jsem jistý, že i my to dokážeme,“ říká devětadvacetiletý Kanaďan. Od hokeje si po vypadnutí v play off orazil. „Jen si užívám volno. Brzy se do toho zase dostanu.“

Podpis klíčového muže bude hlavním úkolem generálního manažera Marca Bergevina. „Carey je důležitou částí týmu, mým i Careyho záměrem je, aby zůstal v Montréalu. Pravděpodobně se dohodneme na tom, že u nás zůstane do konce kariéry,“ říká Bergevin, který nedávno získal z Tampy Jonathana Drouina. A nová akvizice se gólmanské hvězdě Canadiens líbí. 

„Děláme teď mnoho dobrých kroků. Dáváme dohromady kousky skládačky. Jsem hladový po úspěchu. Drouin je velmi dobrý hráč a já se těším na to, jak do našeho klubu zapadne. Protože nemůžete nikdy vědět, jak si to sedne. Samozřejmě má spoustu talentu. Jeho hra mluví sama za sebe a já doufám, že za nás bude střílet hodně gólů,“ těší se Price.

Druhou stránkou zisku Drouina je ztráta obránce Nathana Beaulieua, přítele Careyho Price vyměněného do Buffala. „Nevoní mi to. Už jsem si tím prošel mnohokrát, tolik hráčů jsem viděl přijít a zase odejít. Doufám, že dostane dobrou příležitost a zapadne do systému, má hodně talentu,“ říká Price.

Momentálně tráví čas se svou roční dcerou Liv v přírodě na cestách. „Když hokej skončí, rád vypnu televizi a play off až do finále téměř nesleduji. Jen si přečtu výsledky. Viděl jsem možná tak deset minut z celého finále. Je až moc těžké koukat se na ostatní kluky dělat to, co bych chtěl i já,“ vysvětluje Price.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.