bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kane zvyšuje svou cenu. Buffalo bude přemýšlet o výměně

28. listopadu 2017, 17:15

Jan Šlapáček

Jeho reputace v zámoří není zrovna nejlepší. Evander Kane patří mezi hráče, kteří se velmi těžce trénují a občas se postarají o nějaký rozruch mimo ledovou plochu. V letošní sezóně ale kanadský útočník seká dobrotu, hraje v životní formě a zvyšuje svou hodnotu. Využije toho Buffalo k výměně?

Sabres ani letošní ročník nezačali ideálně. Po čtyřiadvaceti zápasech mají na svém kontě pouze šestnáct bodů, krčí se na posledním místě Východní konference a pokud nepřijde okamžité zlepšení, tým sestavený okolo Jacka Eichela bude mít po sezóně již během ledna.

Pokud by se tento scénář naplnil, Sabres by se při přestupové uzávěrce určitě pokusili vyměnit nějaké hráče, aby získali volby v nadcházejících draftech. Ideálním hráčem na výměnu je právě Evander Kane, kterému po sezóně končí smlouva a není vůbec jasné, zda-li by chtěl v Buffalu pokračovat.

Rodák z Vancouveru hraje letos ve vynikající formě. Ve čtyřiadvaceti odehraných zápasech si připsal třiadvacet bodů a je na nejlepší cestě k tomu, aby překonal své osobní maximum z ročníku 2011/2011, kdy ještě v dresu Winnipegu Jets zapsal slušných třiapadesát kanadských bodů.

V organizaci Sabres si lepší načasování proměny Kanea nemohli snad ani přát. Jeho cena během letošního ročníku značně vylítla a Buffalo by mohlo od ostatních týmů požadovat daleko lepší protihodnotu, než jakou by dostalo v letech minulých. Je ale i celkem možné, že se Sabres nakonec rozhodnou kanadského útočníka ponechat a pokusí se s ním domluvit na nové smlouvě.

Tahle varianta ale není podle zámořských expertů příliš reálná. Podle nich se Buffalo pokusí za svého kdysi divokého hokejistu získat to nejlepší, co mu bude nabízeno. Jak nakonec celá sága dopadne? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.