bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kde zakotví Islanders? V Barclays Center je nechtějí, derby s Rangers odehrají v aréně své farmy

15. června 2017, 15:00

Vojtěch Balon

New York Islanders mají platnou nájemní smlouvu v Barclays Center ještě na dvě sezóny, jejich stávající brooklynský domov ale už předem oznámil, že o podepsání nové dohody nemá zájem – prý si aréna na sebe lépe vydělá pořádáním koncertů a dalších jednorázových akcích. Islanders se tak už nyní poohlížejí po novém stánku.

Oficiální program předsezónních přípravných zápasů ještě nebyl vydán, na webových stránkách New York Rangers však vyšlo na povrch, že Blueshirts odehrají přípravný zápas proti svým městským rivalům (Islanders) v desetitisícové Webster Bank Areně v Bridgeportu, kde sídlí farma Isles.

Kde parta okolo Johna Tavarese odehraje zbytek přípravy? Spekuluje se, že Islanders se dočasně vrátí do stařičkého, leč opraveného, Nassau Colliseum, kde modrooranžoví strávili dlouhých 43 let. Realitní magnát Bruce Ratner do opravy útulného stánku investoval 165 milionů dolarů a zavázal se, že v průběhu příštích deseti let odehrají Islanders v Uniondale alespoň šest utkání.

Je ale nepravděpodobné, že by se Islanders do svého bývalého domova vrátili natrvalo, tím spíš, že kapacita Nassau Collisea byla snížena na 13900 diváků. Spekuluje se o vybudování nové arény v Queensu nedaleko Citi Field, kde sídlí baseballoví Mets, majitelé Islanders Scott Malkin a Jon Ledecky prý usilují o povolení k vybudování arény vedle závodního okruhu Belmont Park.

Vedení NHL vydá program přípravných zápasů v příštích týdnech, odehrají Islanders i další duely mimo neoblíbené Barclays Center?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.