bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kdo nahradí Quicka? Tři vážní kandidáti

20. října 2016, 10:00

Jan Šlapáček

Los Angeles musí v úvodu nové sezóny řešit problémy, se kterými zcela jistě nepočítalo. Kings v úvodním zápase přišli o Jonathana Quicka, který se zranil a bude svému týmu chybět minimálně tři měsíce. Šanci v brankovišti dostal v minulých zápasech Jeff Zatkoff, ale obě vystoupení dopadla neúspěšně. Kings tedy mají na svém kontě tři porážky a akutně hledají nového brankáře, kde se mají porozhlédnout?

Generální manažer Dean Lombardi to nebude mít v příštích dnech lehké. Musí totiž najít kvalitního brankáře, který nebude finančně náročný. Kings mají pod platovým stropem opravdu málo místa a nemohou si dovolit utrácet. Tím pádem se vylučuje možnost, že by se Los Angeles pokusilo získat Ondřeje Pavelce, jak se v minulých dnech spekulovalo.

Kandidátů je však stále dost. Zámořský web theScore vybral tři brankáře, kteří by mohli uvolněné místo po Quickovi zaujmout.

Karri Rämö

Finský brankář nepodával v minulé sezóně v dresu Calgary bůhvíjak přesvědčivé výkony, ale i tak si dokázal udržet úspěšnost zákroků nad devadesáti procenty. Třicetiletý brankář je momentálně bez angažmá a jeho cena nebude příliš vysoká, což by mohlo Lombardiho zajímat. Vrátí se ještě Rämö do NHL?

Darcy Kuemper

V úvahu dále přichází obchod s Minnesotou, kde by byl hlavním zbožím Kuemper. Kanadský brankář se do brankoviště Wild dostane přes Dubnyka málokdy a výměna ke Kings by pro něj mohla být novou výzvou. Z pohledu Los Angeles by získání Kuempera bylo výhodné i do budoucna, protože mu je stále šestadvacet let a mohlo by se s ním nadále pracovat.

Michal Neuvirth

Mezi trojicí brankářů se nachází také Neuvirth, který splňuje všechny podmínky k tomu, aby se o něj Los Angeles zajímalo. Český brankář má ze všech zmíněných brankářů nejvíce zkušeností, momentálně z nich má i nejlepší výkonnost. Získání Neuvirtha by ale Los Angeles vyšlo hodně draho, protože Flyers se českého brankáře nebudou chtít vzdát. A právě kvůli tomuto důvodu nevypadá přesun Neuvirtha do města andělů příliš reálně.

Mezi dalšími kandidáty by mohli klidně být i Scott Darling z Chicaga, či Eddie Läck z Caroliny. Lombardi má z čeho vybírat a fanoušci Kings doufají, že se rozhodne správně. Na koho padne volba?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.