bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kempnému skončila sezona! Je po operaci a nezahraje si až půl roku

2. dubna 2019, 22:52

Adam Bagar

Obránce Washingtonu Michal Kempný podstoupil operaci zraněného stehenního svalu na levé noze a do letošní sezony NHL už nezasáhne.

Osmadvacetiletý hokejista tak přijde i o play off, v němž měl s Capitals obhajovat loňský titul. Představitelé klubu očekávají, že se jeden z klíčových beků bude zotavovat čtyři měsíce až půl roku.

Michal Kempný se zranil 20. března během utkání s Tampou Bay, když při potyčce s Cedricem Paquettem ztratil rovnováhu a v pádu si přisedl levou nohu tak nešťastně, že utrpěl natržený sval.

Hodonínský rodák v aktuální sezoně tvořil dvojici s Američanem Johnem Carlsonem, v 71 zápasech strávil průměrně na ledě přes 19 minut a zaznamenal 25 bodů za šest branek a 19 nahrávek.

Pro Kempného, který hrával za Kometu, Slavii, Havlíčkův Brod či Třebíč, to je už třetí sezona v NHL. Před příchodem do Washingtonu působil v Chicagu, celkem má na kontě 199 startů a 48 bodů (13+35).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.