bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Keslerovi nemůžou fandit snad ani jeho rodiče, rýpnul si Ryan Johansen

15. května 2017, 12:05

Martin Zíta

Ryan Kesler se těší kontroverzní pověsti, hodně lehce řečeno. Anaheimský útočník patří k nejlepším defenzivním forwardům ligy, ale podle mnohých také k nejzákeřnějším hráčům v lize. Ke druhé skupině se řadí i jeho aktuální soupeř z Nashvillu Ryan Johansen.

Jste nejlepší střední útočník svého týmu a hrajte proti Anaheimu? Bude proti vám chodit Ryan Kesler a rozhodně to nebude příjemné. Své o tom ví Connor McDavid a s nežádoucí pozorností se v konferenčním finále musí vypořádat Ryan Johansen.

„Nechápu ho. Netuším, co se mu na ledě honí hlavou. Koukají se na něj jeho příbuzní, jeho nejbližší rodina, nechápu, jak mu někdo může fandit,“ řekl novinářům druhý jmenovaný po druhém zápase série.

„Jeho styl hry nedává smysl. Chodím na led s tím, že si chci zahrát. Chci něco předvést a když si člověk musí každé střídání tahat soupeřovu hokejku ze slabin, je to dost otravné,“ dodal.

Nejen intimní partie mladého útočníka byly ve druhém zápase v ohrožení. Hodně zblízka se musel seznámit třeba s Keslerovým loktem.

„Johansen je šikovný hráč a já hraju tvrdě. Chápu, že se mu to moc nelíbí,“ přidal svůj pohled Kesler a má jistě pravdu, jak poznamenal jeden fanoušek na Twitteru, komu by se líbilo dostávat loktem do obličeje.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.