bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kings se potýkají se zraněními, na marodku přibyl i Quick

11. října 2018, 10:10

Vojtěch Balon

Vstup do nového ročníku zvládli losangeleští hokejisté obstojně (bilance jedna výhra, jedna porážka v základní hrací době a jedna prodloužení), k Dustinu Brownovi a Gabeovi Vilardimu ale přibyla na marodku i brankářská jednička Jonathan Quick (na snímku).

U něj to původně vypadalo na menší zdravotní problémy, dvaatřicetiletý gólman byl ale nakonec zařazen na marodku (Injury List) a s týmem neodcestoval na probíhající trip, na němž Kings ještě čekají zápasy s Montrealem, Ottawou a Torontem.

„Jeho rekonvalescence není otázkou dnů, ale spíše týdnů. Neměl by ale chybět dlouho,“ soudí Jon Rosen, novinář specializující se na Los Angeles Kings. Poslední utkání ve Winnipegu (1:2) za kalifornský celek odchytal Jack Campbell, kromě něj má trenér John Stevens k dispozici ještě slovenského veterána Petera Budaje.

Bývalý týmový kapitán Dustin Brown v minulé sezóně zastavil výkonnostní propad, který jej připravil o céčko na dresu, a stanovil své kariérní maximum (61 kanadských bodů), na svůj debut v aktuálním ročníku si ale ještě bude muset počkat. Rodák z amerického státu New York má zlomený prst, podle klubového vedení už ale během tohoto týdne začne individuálně trénovat.

V tréninkové hale Toyota Sports Center by se měl Dustin Brown potkat s mladíkem Gabem Vilardim, jenž doléčuje potíže se zády. „Lékaři mu nařídili delší pauzu,“ řekl minulý týden Stevens.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.