bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kouč Nashvillu se toho nebál. Prohrál sázku, na rozhovory dorazil v masce

23. října 2018, 4:27

Václav Jáchim

Peter Laviolette má smysl pro humor, potvrdil to po utkání, v němž jeho Nashville porazil Edmonton 3:0. Kouč Predátorů předtím prohrál sázku, na rozhovory s novináři tedy vyrazil s maskou.

Předmětem sázky byly dva zápasy Predators na tripu v Albertě. Konkrétně proti Calgary a Edmontonu. Laviolette týmu slíbil, že pokud Nashville oba zápasy vyhraje, půjde před novináře jako někdo úplně jiný.

V Calgary to vyšlo, hosté brali vítězství 5:3, na ledě Edmontonu také. Connor McDavid nebodoval, Oilers nedali ani gól. Nashvillu přitom chyběl zraněný Pekka Rinne, jeho náhradník Juuse Saros ovšem vychytal čisté konto. Ze střídačky ho mimochodem jistil narychlo povolaný Miroslav Svoboda, který sezonu začal v nižší ECHL.

Když pak hokejisté Predators mířili do kabiny, byli zvědavi, jestli kouč dodrží, co slíbil. Autor vítězné branky z přesilovky P. K. Subban rychle dokončil interview a poté se zaujatě přidal do hloučku žurnalistů, kteří nevěřili vlastním očím, kdo před ně předstoupil.

Laviolette si v šatně nasadil masku býka, za všeobecného veselí prošel chodbou do mix zóny a trpělivě odpovídal na otázky k zápasu. Tohle NHL ještě nezažila, bylo kolem toho velké haló. Samotný kouč se pod maskou potil, ale prohranou sázku vzal se vším všudy. Masku sundal zase až v kabině...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.