bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Krádež v přímém přenosu Canes! Kde je moje zmrzlina, sakra?

12. listopadu 2019, 6:58

Jiří Sameš

Fanoušci Carolina Hurricanes si mohli v pondělí 11. listopadu vychutnat vysokou výhru svého oblíbeného týmu 8:2 doma proti Ottawa Senators. Jednomu z příznivců Hurricanes ale určitě chutnalo i v trochu jiném slova smyslu...

Mladý fanoušek Caroliny s kulichem na hlavě měl chuť na zmrzlinu a zřejmě nechtěl zbytečně ztrácet čas ve frontě.

Tak si prostě vzal oblíbenou pochoutku od nic netušícího fandícího kolegy, kterému zrovna ukazoval vedle kamarád cosi zajímavého na svém mobilním telefonu.

Potom, co ochutnal, chtěl zmrzlinu vrátit, avšak nakonec si to rozmyslel a přivlastnil si ji celou. Velmi pobavil i přihlížející fanynky. 

Všechno se to přihodilo v průběhu jedné z hlavních přestávek zápasu mezi Hurricanes a Senators, přičemž úsměvný okamžik zachytila televizní stanice Caroliny, která nese název FoxCanes.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.