bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Krvavý hrdina. Šustr málem přišel o oko, nakonec ale dohrál

18. února 2018, 8:36

Jan Šlapáček

Od neštěstí nebylo v noci daleko. Český obránce Andrej Šustr se vydal po tvrdém ataku Milese Wooda na Vladislava Naměstnikova zjednat pořádek, což ho málem připravilo o oko.

Šustr si chtěl vše s Woodem vyříkat ručně a tak se oba kohouti do sebe u mantinelu pustili. Hokejista New Jersey ale trefil českého beka tak nešťastně, že mu zlomil plexisklo na helmě a to mu rozřízlo levou tvář a částečně nos. Nechybělo mnoho a zasaženo bylo i levé oko.

Urostlý obránce ale ukázal bojovného ducha i po tomto nešťastném úrazu a okamžitě po zešití se vrátil do utkání.

Na Instagramu začala mezitím kolovat jeho fotka, kterou velice pohotově pořídil v kabině český útočník Ondřej Palát a označil českého beka za bojovníka. Tržná rána na Šustrově tváři si vyžádala třiadvacet stehů.

Sám obránce po zápase promluvil i do klubového rádia. „Měl jsem velké štěstí, že to nezasáhlo oko. Jsem v pořádku," doplnil svoji první odpověď. Doufejme, že se budou podobná zranění hráčům vyhýbat. O takovéto momenty nikdo nestojí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.