bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kým St. Louis nahradí zraněného Fabbriho? V úvahu připadá i Jágr

29. září 2017, 16:00

Vojtěch Balon

Povědomí české hokejové veřejnosti si za svou krátkou kariéru útočník St. Louis Robby Fabbri ještě nezískal, je ale dost možné, že jednadvacetiletého Kanaďana si budeme pamatovat jako hráče, který svým zraněním otevřel zpět do NHL cestu Jaromíru Jágrovi.

Jak jsme nedávno informovali, Fabbri bude kvůli obnovenému zranění kolene Blues chybět celou sezónu, a generální manažer Doug Armstrong tak má zamotanou hlavu. „Musíme najít způsob, jak Robbyho nahradit, spoléháme se na naše mladé hráče,“ řekl nejprve, pak ale přiznal, že se poohlíží i po trhu s volnými hráči.

Na něm stále figuruje i Jaromír Jágr, o kterého oficiálně projevil zájem zatím jen ruský Nižněkamsk a vše se schyluje k tomu, že slavná osmašedesátka v sobotu nastoupí za své Kladno.

„Je to skvělý hráč,“ prohodil Armstrong na Jágrovu adresu. „Interně jsme se bavili o několika hráčích včetně něj. Musíme si ale zanalyzovat, který typ hráče by nejlépe pasoval do našeho herního stylu,“ přiznal zkušený funkcionář.

Pravdou je, že čistokrevných pravých křídel Blues rozhodně nemají na rozdávání, kromě hvězdného Vladimira Tarasenka primárně hrají na této pozici už jen Dmitrij Jaškin a tvrďák Chris Thorburn. Pokud by Jágrovi angažmá v missourském celku vyšlo, potkal by se v kabině s dvěma českými útočníky: Vladimírem Sobotkou a právě Dmitrijem Jaškinem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.