bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lapačka na brankové čáře! Robin Lehner ukradl radost z gólu Rantanenovi

8. srpna 2020, 22:48

Jiří Sameš

Podobně jako kvalifikační kolo, tak i skupiny o umístění pomalu spějí do svého konce. Předposlední souboj v Západní konferenci měli na svědomí Colorado Avalanche a Vegas Golden Knights.

Na konci úvodní periody dostali Avalanche jedinečnou příležitost otevřít skóre utkání, hráli přesilovku 5 na 3. Už nám zde běžela poslední minuta, když se ve velké šanci ocitl Mikko Rantanen.

Hráč vystřelil bez přípravy zprava z úhlu po přihrávce Nathana MacKinnona, ovšem neuspěl. Brankář Robin Lehner totiž vytáhl výborný zákrok lapačkou a zvládl to opravdu na poslední chvíli –⁠ puk málem skončil v bráně.

9. srpna 00:05 – DOPLNĚNÍ

Golden Knights v sobotu večer uspěli 4:3 v prodloužení nad Coloradem, ovládnou tedy skupinu o umístění Západní konference. V prvním kole play-off narazí tým na Chicago Blackhawks.

O osudu utkání rozhodl pouhých 16 vteřin před koncem nastaveného času Alex Tuch. Zazářil také Jonathan Marchessault, jenž vstřelil dva góly. Colorado v prvním kole bude hrát s Arizona Coyotes. 

Nepřehlédněte
→ Dvě tváře Bobrovského. Skvělý zákrok a zbytečně obdržená branka

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.