bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lehnerova konspirace: Všechno je předem rozhodnuté proti nám

28. prosince 2017, 16:00

Vojtěch Balon

Hokejistům Buffala Sabres se ani v letošním ročníku nedaří, jako by ani nástup nového vedení v čele s generálním manažerem Jasonem Botterillem a trenérem Philem Housleym nepřinesl žádnou změnu. Na postup do play-off celek ze státu New York ztrácí už 18 bodů a frustrace u některých hráčů je patrná.

Naposledy se pořádně rozčílil brankář Robin Lehner, který je navzdory své švédské národnosti proslulým bouřlivákem. Jeho Sabres v závěru nočního duelu na ledě New York Islanders vedli 2:1, v čase 58:51 však sporným gólem vyrovnal Josh Bailey. Hra nejprve pokračovala, až zhruba o půl minuty později ji sudí přerušili a vyžádali si pomoc videorozhodčího.

Ti gól uznali, Islanders nakonec zvítězili 3:2 v prodloužení a Lehner byl bez sebe. „Je mi jasné, že videorozhodčí v Torontu si usmysleli, že to bude gól, ještě než Bailey vůbec vystřelil. Takhle to prostě v NHL funguje,“ šokoval vytáhlý gólman. A pokračoval: „Všechno je předem rozhodnuté proti nám. Islanders jsou na postupové pozici, a takhle to už chodí, víte?“

Podobně silná slova volil Robin Lehner po listopadovém utkání proti Montrealu Canadiens, kdy videorozhodčí neuznal Buffalu gól kvůli kontaktu Sama Reinharta s brankářem Careym Pricem. „Jsme v Montrealu a Price má blízko k vychytání nuly. Vstřelíme regulérní gól a liga nám ho ukradla,“ čertil se Lehner.

Na závěr rozhovoru se rodák z Göteborgu pustil do prvotřídní konspirace. „Buffalo je možná zakleté,“ narážel na v neděli neuznaný touchdown Kelvina Benjamina z Buffalo Bills proti slavným New England Patriots.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.