bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lucicův agent odmítl spekulace o výměně. Nikdo nás nekontaktoval, řekl

30. června 2018, 14:50

Jiří Sameš

Gerry Johannson sdělil, že jeho klienta Milana Lucice v následujících měsících výměna nečeká. Zkušený útočník prý od Edmontonu Oilers neobdržel zprávu, aby se vzdal doložky o nevyměnitelnosti. Na podzim se tak hokejista klasicky připojí k týmu v rámci přípravného kempu na sezonu 2018/2019.

„Milan výměnu nepožadoval, Peter Chiarelli také ne,“ komentoval Johannson. „Pokud by se ho Oilers snažili vyměnit, museli by nás kontaktovat. Situace je ale taková, že Milan bude nastupovat za Edmonton i v příští sezoně.“

Spekulace o výměně Lucice vyvolal zřejmě Andy Strickland, reportér televizní stanice Fox Sports Midwest. Ten na svém twitterovém účtu zmínil, že by se Olejáři rádi třicetiletého Kanaďana zbavili.

Lucicovi se sezona 2017/2018 příliš nevydařila. V 82 zápasech si totiž připsal za 10 branek a 24 asistencí pouze 34 kanadských bodů. V předchozích dvou ročnících přitom zvládl 55, respektive 50 kanadských bodů.

„Hráč a tým mají za sebou špatnou sezonu. Z mých klientů jsou na tom podobně ale i Carey Price nebo Brent Seabrook. Také jejich výměna ovšem není na pořadu dne,“ sdělil ještě Johannson.

Lucic byl do NHL draftován Bostonem Bruins v roce 2006 ve druhém kole, jako celkově padesátý v pořadí. Za svou kariéru stihl zatím odehrát 811 zápasů, přičemž do statistik za 192 branek a 289 asistencí zapsal celkem 481 kanadských bodů.

Do konce hráčova sedmiletého kontraktu na 42 milionů dolarů zbývá ještě mimochodem pět let.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.