bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Majitel Devils: Podpis nové smlouvy s Hallem je naší nejvyšší prioritou

10. srpna 2018, 8:00

Vojtěch Balon

Taylor Hall, úřadující držitel Hartovy trofeje pro nejužitečnějšího hráče ligy uplynulého ročníku, má v New Jersey platnou smlouvu ještě na dva roky, vedení Devils se ale už nyní připravuje na vyjednávání o novém kontraktu.

Hall bude moci podepsat novou smlouvu rok před vypršením té současné, tento den připadá na 1. července 2019. „Je to naše priorita pro příští léto. Taylor žije pro tým, je autentický, je to skvělý hráč,“ pochválil oporu svého mužstva klubový majitel Josh Harris. „Kolem něj, Nica Hischiera a Willa Butchera stavíme náš tým, doufám, že se s ním budu v klubu pracovat ještě hodně dlouho,“ dodal. Majitel Devils se tak očividně chce vyhnout patové situaci, ve které se ocitli nedalecí New York Islanders při vyjednávání se svým (nyní už bývalým) kapitánem Johnem Tavaresem.

Současná smlouva, kterou Taylor Hall podepsal v roce 2012 ještě jako hráč Edmontonu Oilers, mu zajišťuje roční příjem ve výši 6 milionů dolarů. Vzhledem k jeho nepostradatelnosti pro Devils bude kanadský křídelník od roku 2020 pobírat o poznání vyšší sumu, vedení New Jersey si ale chytře ponechalo dostatek prostoru pod platovým stropem. Devils se v červenci příliš neangažovali na trhu s neomezeně volnými hráči, volné prostředky budou použity k prodloužení spolupráce s Hallem, Butcherem a Samim Vatanenem.

„Chceme vybudovat elitní mužstvo. Trejdů nebo trhu s volnými hráči se nezříkáváme, a Taylor Hall tomu je nejlepším důkazem, ale nelze se na to spoléhat. Pokud uděláte chybu, z každého dolaru se vám vrátí třeba jen 70 centů,“ popsal trh řečí peněz Harris. „Místo toho budujeme tým od začátku,“ poukázal na rok 2015, kdy najal generálního manažera Raye Shera a trenéra Johna Hynese, pod nimiž vyrostla pěkná řádka současných opor New Jersey.

Loni se v prvním týmu kromě opěvovaného Butchera napevno usadili Jesper Bratt, Stefan Noesen, Miles Wood nebo Blake Coleman, nyní jsou na řadě další talenti. „Hodně hráčů nám vyroste na farmě v AHL, poté dostanou šanci prosadit se i v NHL,“ doplnil Harris. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.