bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Manažer Philadelphie i po deváté porážce v řadě věří v play off. Tým hraje dobře, říká

30. listopadu 2017, 13:06

Robert Rampa

Philadelphia stále nedokázala ukončit nepříjemnou sérii proher a dnešní nocí se dostala už na číslo devět. Hráči mluví o frustraci a nepřijatelnosti takových výsledků. Generální manažer Flyers Ron Hextall naopak pronáší trochu nečekaná slova. „Stále věřím, že náš tým patří do play off. Hrajeme dobře.“

Vedení týmu nepřipouští jakoukoliv paniku. Opravdu je třeba si uvědomit, že pět z devíti proher přišlo až v prodloužení nebo nájezdech. „Objektivně vzato, nehrajeme špatně. Spíše si to zbytečně kazíme chybami. Rozhodně se potřebujeme zlepšit v rozhodujících chvílích, v některých věcech musíme pokračovat. Děláme mnoho dobrého,“ pokračuje Hextall.

Flyers i přes děsivou sérii ztrácí pouze šest bodů na Pittsburgh, který drží druhou divokou kartu do play off. Hextall na týmu vidí více pozitivních věcí než těch negativních. „Od začátku sezony míříme správným směrem. Možná nám trochu došla energie, takže odešly i výsledky. Ale zasloužíme si vyhrávat.“

Kapitán Philadelphie Claude Giroux zklamání neskrývá. Po zápase se spolu hráči sešli a o situaci si promluvili. „Jsme frustrovaní, máme být jinde. Musíme se vrátit k naší práci.“ 

Podobně se vyjádřil i Wayne Simmonds, který se posledních pár zápasů trochu ztratil. „Vedeme, máme šance, ale stejně to nedokážeme. To je nepřijatelné, není to správné!“ zlobí se.

Ničemu nepomáhá skvělá první lajna s Voráčkem, Girouxem a Couturierem. Přispívat musí i zbytek týmu, jinak Philadelphii skončí sezona ještě před půlkou. Celkem tragicky se zatím prezentují Jori Lehtera (dva body), Michael Raffl (tři body), který ještě loni občas nastoupil v první lajně, Dale Weise (také tři body) nebo Jordan Weal s Nolanem Patrickem (po šesti bodech).

Naštvání začínají dávat najevo také fanoušci, kteří si na zápas berou trička s návodnými jmenovkami „Vyhoďte Haka“ (trenéra Hakstola). Je otázka, jak dlouho budou muset bučet, aby se v týmu něco změnilo.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.