bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Mats Zuccarello bodoval v sedmi zápasech v řadě, končit tuto sérii rozhodně nechce

14. února 2015, 18:00

Jan Prošek

Má výrazně méně kanadských bodů než lídr klubového bodování letošní sezóny Rick Nash. Pravé křídlo New Yorku Rangers, Mats Zuccarello, na sebe upoutal pozornost fanoušků. Povedla se mu totiž nevídaná věc. Bodoval v sedmi po sobě jdoucích zápasech, dostal se do velké herní i psychické pohody, což znamená, že se tato série může prodloužit.

Trenér klubu Alain Vigneault se ani nemusí dívat na tyto statistiky, aby věděl, že Mats byl nadměrně produktivní během posledních čtrnácti dnů. Herně se zlepšil, podává stabilní výkony a hlavně v soubojích jeden na jednoho se mu nebývale daří.

„On momentálně podává velmi kvalitní výkony. Bruslařsky je také dobře vybavený, což prodává v soubojích o puk a v dobruslování kotoučů. Jeho výkony a zápal pro hokej dokáže vyburcovat celý tým k lepším výkonům. Mladí hráči se mají od něj co učit,“ řekl kouč Jezdců serveru NHL.com během rozhovoru přes mobilní telefon.

Mats Zuccarello zaznamenal devět bodů (čtyři branky a pět asistencí) v posledních sedmi zápasech. V prvních 44 zápasech sezóně měl dvacet tři bodů za sedm gólů a šestnáct asistencí. Alain Vigneault také řekl, že Mats měl problémy se skórováním na začátku sezóny, které byly vyvolány nedostatečným kontaktem s pukem.

Zuccarellova branka z posledního utkání Rangers:

Nyní se vrátil se ke stylu hokeje, který hrál v loňské sezóně. Šikovný na puku a v soubojích sebevědomý. „Také si, a na to bychom neměli zapomínat, vážíme jeho konstruktivní tvorby hry,“ dodal trenér Rangers.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.