bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

McDavidův boj s chřipkou, edmontonský lídr ztrácí kilogramy a sbírá body

24. listopadu 2017, 16:30

Martin Zíta

Při pohledu na jeho počínání na ledě to možná není na první pohled jasné, ale Connor McDavid poslední dny bojuje s chřipkou. Podle zpráv ze zámoří kapitán Edmontonu od začátku nemoci zhubnul až o pět kilogramů. Zároveň ale také nastartoval bodovou sérii.

"Connor s chřipkou zápasí posledních asi deset dní. Už se konečně začíná cítit lépe, ale pořád ho důsledně sledujeme a neplánujeme ho přetěžovat při tréninku," řekl Darrenu Dregerovi ke stavu kapitána Edmontonu Oilers trenér Todd McLellan.

Sám Dregen pak pro svou domovskou stanici TSN dodal, že podle jeho informací je stav Connora McDavida takový, že by mladý útočník neměl hrát. McDavid za necelé dva týdny podle Dregena ztratil mezi dvěma a pěti kilogramy váhy.

Realizační tým Oilers McDavidovi na začátku sezony naměřil 185 centimetrů a lehce přes 86 kilogramů. Ztráta blížící se pěti kilogramů je tedy pro mladého útočníka podstatný zásah do tělesné schránky.

Na ledové ploše se ale zdá, že McDavida chřipka příliš nebrzdí. Nemoc McDavida podle všeho přepadla před domácím zápasem se St. Louis, kdy nebodoval, ale následné tři duely zvládl s bilancí jednoho gólu a pěti asistencí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.