bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Minimálně měsíc ze hry. Blues přišli o zkušeného Steena

8. listopadu 2019, 17:00

Jan Vojkůvka

Pětatřicetiletý Alexander Steen bude chybět obhájcům Stanley Cupu minimálně měsíc. Informaci potvrdil pro oficiální stránky St. Louis prezident hokejových operací a generální manažer Doug Armstrong, který uvedl, že Steen byl umístěn na listinu zraněných hráčů.

Osudným se pro Steena stalo středeční utkání s Edmontonem. Ve druhé třetině se Steen srazil s Alexem Chiassonem a při odchodu z ledu musel být podpírán spoluhráčem a členem realizačního týmu.

Zkušený útočník nebyl schopný zatížit nohu a vyšetření odhalilo vyvrtnutý kotník na levé noze. Zranění je vážnějšího rázu, zasaženy byly syndesmotické vazy, a Steenovi byla naordinována prozatím čtyřtýdenní léčba, po níž dojde k dalšímu vyšetření. 

Steen v této sezoně naskočil zatím do 17 zápasů, ve kterých nasbíral 5 asistencí. V dosavadním průběhu ročníku sice nevstřelil branku, ale právě na něj byla upřena pozornost trenéra jako na možného žolíka, který by při dalších absencích mohl zaplnit možnou díru v produktivitě.

Pro Blues se totiž jedná o druhou ztrátu během několika dní. Na konci října musel být Vladimir Tarasenko umístěn na listinu zraněných hráčů, když podstoupil operaci ramene a svému týmu bude chybět minimálně pět měsíců.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.