bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Montreal kosí zranění nejlepších hráčů. Na marodku se vrací Weber, bolesti v noze přetrvávají

19. prosince 2017, 10:30

Michal Sobotka

Jejich sezona je jak na houpačce. Sérii proher střídá série výher a ve své divizi tomu odpovídá umístění. Hokejisté Montrealu navíc počítají ztráty klíčových hráčů. Po výpadku Price jim bude tentokrát (znovu) chybět obránce Shea Weber.

Na zranění Webera je ještě horší fakt, že s nohou, která ho bolí, měl už letos problémy. V listopadu kvůli ní vynechal sedm zápasů. Pak se vrátil, jenže teď Canadiens prozradili, že s ním opět nepočítají pro své nejbližší zápasy v západní části Kanady.

„Necháme ho doma. Situace se nelepší. Zatímco jeden den se zranění lepší, tak druhý den je všechno při starém. Raději mu dáme čas a doktoři můžou přehodnotit jeho stav,“ řekl ke zranění svého důležitého zadáka trenér Montrealu Claude Julien.

Ten Webera v prosinci po prvním návratu od zraněné nohy rozhodně nešetřil. V posledních šesti zápasech měl bývalý obránce Nashvillu průměrný čas na ledě téměř 23 minut. Ty bez dvou sekund odehrál také při venkovním duelu v Ottawě. V pondělí už s týmem ve Vancouveru netrénoval a vedení klubu jej poslalo domů.

„Bylo vidět, že hraje přes zdravotní problémy a my je chceme co nejdříve vyřešit,“ uvedl Julien k rozhodnutí Canadiens poslat Webera do Montrealu. „Snažil se dát to na sobě co nejméně znát, ale tohle je v současnosti nejlepší řešení.“

Dvaatřicetiletý rodák ze Sicamous stihl letos 26 utkání a v nich nasbíral 22 bodů (6+16), což je nejlepší bilance ze všech beků Montrealu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.