bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Možná bez Ellise, ale se sebedůvěrou. Tahle pozice pro nás není nic nového, hlásí Wilson

11. června 2017, 8:00

Michal Sobotka

Zůstává v zákrytu Subbana i Josiho, ale v letošním play off je možná on klíčovým bekem Nashvillu. Přesto obránce Ryan Ellis může v nejdůležitějších fázích ročníku hokejovým Predators chybět. Pátý zápas nedohrál a zda nastoupí do šestého je nejisté.

V pátém duelu sice Nashville inkasoval potupných šest gólů, ale přesto se v aktuálním ročníku může chlubit právě defenzivou. Jenže ta by mohla v dalším utkání dostat povážlivou trhlinu. Chybět v ní může obránce Ryan Ellis, který předešlý zápas nedohrál. Predators pochopitelně nezmínili, jaké trable ho trápí.

Ellis trávil play off po boku švýcarského obránce Romana Josiho. Se 13 body se dělí o třetí příčku v bodování klubu. „Celý rok hraje skvěle, ale teď v nadstavbě je ještě lepší. Zdá se, že je pokaždé schopý udělat správné rozhodnutí,“ cení si parťáka Josi. Ve čtvrtek večer dostal více prostoru na ledě Matt Irwin, ale v případě, že by Ellis chyběl déle, mohli by se do hry dostat Bitetto nebo Hunt.

„Všichni se chystáme na další zápas. Co se má stát, se stane,“ zachoval tajemství Irwin. Predators nemají důvod nic balit. V domácím prostředí jsou téměř stoprocentní. Také loni se jim dařilo v šestých zápasech. Porazili Anaheim i San Jose. „Už jsme takovou pozici zažili mnohokrát, takže pro většinu týmu se nejedná o nic nového,“ zachovává klid Colin Wilson.

Sebedůvěru Nashvillu nenabourala ani jednoznačná porážka v předchozím zápase. Koneckonců někdy je lepší dostat výprask, než ztratit zápas v prodloužení. „Máme určitý způsob, jakým utkání hrajeme. Ten způsob nás dostal až do finále, takže máme důvod si věřit,“ připomíná trenér Peter Laviolette. „V celé sérii se nám vyloženě nepovedlo jen jedno utkání. Jsme schopní odpovědět, očekávám od nás dobrý výkon v dalším zápase.“

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.