bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Mrázek znovu naskočí v brance Detroitu, Capitals a Chicago mají šanci na reparát

19. února 2017, 18:00

Martin Zíta

Na odpočinek není čas, celá řada naskočí v noci na pondělí ke druhému zápasu během čtyřiadvaceti hodin a bude bojovat o další body. Náročný úkol čeká například na Washington, který se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu.

18:30 New York Rangers – Washington Capitals

Podruhé v sezoně se utkají Rangers a Capitals. Washington v noci přišel o vítěznou sérii a z poslednich pěti zápasů má čtyři výhry. Newyorčané jsou na tom obdobně, když i oni ve svém posledním duelu přišli o šňůru a taktéž je zdobí čtyři výhry za sledované období. První vzájemný zápas sezony ovládli Rangers. Trenéři Washingtonu dávají volno Holtbymu a v brance se objeví náhradním Philipp Grubauer.

21:00 Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings

Pittsburgh vyhrál tři z posledních pěti zápasů a bodovat se mu podařilo ve všech. Detroit v noci na neděli přetlačil Washington a jedná se o jeho jedinou výhru z posledních pěti zápasů. Oba soupeři letos už dvakrát síly změřili  a každý si odnesl po jedné výhře. Detroit prozradil, že i tentokrát se spolehne na služby Petra Mrázka.

23:00 Ottawa Senators – Winnipeg Jets

Kanadští sokové narazí poprvé v sezoně. WInnipeg v noci přehrál Montreal a z posledních pěti zápasů má dvě vítězství. Ottawa v noci také vyhrála a ze dvou bodů se radovala už počtvrté v posledních pěti zápasech. Sens vyhráli poslední tři vzájemné zápasy a v jejich brance bude tentokrát Mike Condon.

0:00 Buffalo Sabres – Chicago Blackhawks

V Buffalu už si snad ani nepamatují, kdy naposledy Chicago porazili, za poslední sedm let – tedy deset zápasů – kupříkladu ani jednou a jen v polovině duelů se Sabres podařilo vstřelit alespoň tři góly. Chicago v noci podlehlo Edmontonu a z posledních pěti zápasů má čtyři výhry. Buffalo je na tom obdobně, jen s rozdílem, že má v zádech tři výhry v řadě.

0:00 New York Islanders – New Jersey Devils

Druhý vzájemný zápas během necelých čtyřiadvaceti hodin čeká na Islanders a Devils. Ten v noci na neděli ovládli Devils, kteří mají z posledních pěti zápasů tři vítězství. Isles jsou na tom o jedno vítězství hůře. New York také již potvrdil, že startovat bude Jean–François Bérubé.

0:00 Columbus Blue Jackets – Nashville Predators

Podruhé v sezoně se setká Columbus s Nashvillem. Predators v noci na neděli podlehli Minnesotě a z posledních pěti zápasů mají pouze dvě vítězství. Columbus vyhrál poslední dva zápasy a celkem má tři dvoubodové zisky ze zmíněného období. První vzájemný zápas sezony vyhrál Nashville.

1:00 Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs

Carolina se pokusí zvítězit i ve druhém zápas s Maple Leafs. Hurricanes z posledních pěti zápasů vyhráli však pouze dva a aktuálně mají tři porážky v řadě. Toronto také prochází menší krizí a má jednu výhru z posledních pěti duelů.

2:00 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

Colorado v noci na sobotu přerušilo pětizápasovou sérii porážek a tentokrát budou budou čelit týmu, který už jednou porazilo. Tampa má z posledních pěti zápasů tři výhry, na soupeřově ledě však v poslední dobou spíše ztrácí.

2:30 San Jose Sharks – Boston Bruins

Podruhé v sezoně se Boston a San Jose postaví na jeden led. Před týdnem to lépe zvládli Bruins, kteří aktuálně drží sérii tří výher, kterými odpověděli na sérii porážek. San Jose má z posledních pěti zápasů výhry dvě, přidalo k tomu ještě dvě porážky v nastavení.

3:00 Anaheim Ducks – LA Kings

Kalifornské derby píše své třetí pokračování, v předchozích dílech si oba aktéři rozdělili body stejým dílem. LA v posledních pěti zápasech vyhrálo jen jednou a ani Anaheim na tom není nijak zvlášť dobře, má o jedno vítězství více. Ve prospěch Ducks snad může hrát jen den odpočinku navíc, LA hrálo v noci s Floridou. 

4:00 Vancouver Canucks – Philadelphia Flyers

Flyers v lednu na domácím ledě přetlačili Vancouver v samostatných nájezdech a nyní je čeká druhý díl vzájemných setkání. Canucks z posledních pěti zápasů vyhráli dvakrát – naposledy v prodloužení nad Calgary. Philadelphia má za stejnou dobu výhru dokonce jen jednu, naposledy dostali Flyers šest gólů v Edmontonu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.