bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Na Manhattanu slaví. Rangers získali první volbu v draftu 2020

11. srpna 2020, 0:20

Jan Šlapáček

Jak zahnat smutek z vyřazení v předkole play-off? Vyhrát o pár dní později draftovou loterii a zajistit si možnost vzít si do své organizace toho nejlepšího hráče z ročníku. Štěstí se v tomto směru usmálo na New York Rangers, kteří budou vybírat celkovou jedničku poprvé od roku 1965.

Červnová loterie rozhodla o všech pozicích kromě té první. Tehdy na plné čáře prohrál Detroit, který zažil nejhorší sezónu ze všech týmů ligy a propadl se až na čtvrtou pozici. Na druhou příčku poskočilo Los Angeles a třetí místo obsadila Ottawa.

O prvním výběru tedy musela rozhodnout až dnešní dodatečná loterie, do které se zapojily všechny týmy, kterým sezóna skončila před pár dny v předkole play-off.

Vytažený míček na sobě měl nakonec logo Rangers a celá organizace se dočká velkého okamžiku, který přichází ve velmi dobrou chvíli. Mladý a talentovaný tým dostane do svých řad dalšího velkého hráče. Největším favoritem na výběr z prvního místa je Alexis Lafrenière, nicméně reálnou možností je i zisk centra Quintona Byfielda. 

Jak se nakonec Rangers rozhodnou? To zjistíme krátce po skončení letošního play-off.

Pořadí týmů na draftu NHL 2020

1. New York Rangers
2. Los Angeles Kings
3. Ottawa Senators 
4. Detroit Red Wings
5. Ottawa Senators
6. Anaheim Ducks
7. New Jersey Devils
8. Buffalo Sabres
9. Minnesota Wild
10. Winnipeg Jets
11. Nashville Predators
12. Florida Panthers
13. Carolina Hurricanes
14. Edmonton Oilers
15. Pittsburgh Penguins

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.