bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Na Tortorellu nedá dopustit. Je férový a každý ví, na čem je, říká Lukáš Sedlák

18. února 2017, 11:00

Martin Zíta

(Columbus – od našeho zpravodaje) – Po skvělém období přišel útlum a Columbus se v posledních dnech a týdnech herně trochu hledá. Český útočník Lukáš Sedlák vše pociťuje na vlastní kůži a právě i o nepříliš povedeném startu Modrokabátníků do nového kalendářního roku hovoří v rozhovoru pro nhl.cz

Dvanáct bodů a pětpapadesát odehraných zápasů, to není na chlapíka, kterého si na draftu vybrali až v šestém kole vůbec špatné. Lukáš Sedlák v letošní sezoně ukazuje, že do NHL vede cesta plná dřiny, která může na vrchol vynést každého poctivého pracanta.

Třiadvacetiletý útočník se zabydlel v kádru pověstného bouřliváka Johna Tortorelly, jenž nejde pro ostrá slova daleko v kabině ani mezi novináři. Sedlák si ale amerického kouče chválí – je mu vděčný za šanci v nejlepší lize světa a prořízlá pusa mu taktéž nevadí, každý alespoň podle něj ví, na čem je.

Columbus v prvních měsících sezony atakoval nejdelší vítěznou šňůru v historii soutěže a dlouho kraloval ligovému pořadí. Od začátku nového kalendářního roku se ale Blue Jackets trochu hledají, což připouští i sám hráč. Ve videorozhovoru přímo ze zámoří se rozhovořil i o mnohém dalším.

V utkání mezi Columbusem a Pittsburghem v noci na sobotu, rozhovor vznikl ještě před ním, utrpěl Lukáš Sedlák zranění v dolní části těla a duel nedohrál. Tým zatím více neprozradil.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.