bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Náplast pro tápající Ottawu, k návratu má blízko Chabot i další

16. ledna 2019, 18:18

Matěj Hodoval

Dobré zprávy pro příznivce Sens přišly z hlavního města Kanady. Lodivod Senátorů Guy Boucher již vyhlíží zařazení svých opor, které mu doteď scházely na všech postech, zpět do sestavy. Největší pozornost se věnuje návratu obránce Thomase Chabota.

„Vypadá to, že Chabot bude připraven, to je dobrá zpráva. Nehrál dlouho, takže mu dejme čas to všechno postavit“ oznámil trenér Boucher. 

Chabot vynechal vinou zranění v horní části těla osm zápasů, ze kterých Sens vyhráli pouze dvakrát, naopak poraženi z boje odešli pětkrát a jednou padli až po prodloužení. Kanadský zadák by se do dění nejlepší hokejové ligy světa měl vrátit v noci ze středy na čtvrtek, kdy Ottawa hostí na domácím ledě Colorado.

„Kluk jako on, který hraje 25 až 30 minut. Jeho schopnosti s pukem dělají z vašeho týmu jiné mužstvo. Získáte to, co dostanete s účastníkem All-Star Games, protože on je velmi dobrý s pukem, je rychlý, vyhýbavý, protože se dokáže vymanit z potíže,“ snáší chválu na hlavu svého svěřence Boucher. 

„Cítím se velmi dobře. Kdykoliv se díváte, jak spoluhráči hrají, chcete být u toho. Bylo to pár dlouhých týdnů a samozřejmě jsem natěšený vrátit se zpět,“ řekl jednadvacetiletý Chabot.

Senátorům se tak v Chabotovi vrací třetí nejproduktivnější hráč týmu, rodák ze Sainte-Marie posbíral v osmatřiceti zápasech deset gólů a dvacet osm asistencí. V porovnání se všemi beky je v tomto ohledu na sedmém místě. 

Nadějný zadák není jediným, kdo svým návratem potěší příznivce Sens. Očekává se, že proti Avalanche nasadí Ottawa i centra Matta Duchenea. Boucher taktéž prozradil, že o víkendu by se měl vrátit i gólman Craig Anderson.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.