bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nashville slaví! Predators porazili Anaheim a vybojovali historický postup do finále

23. května 2017, 7:35

Michal Sobotka

Pohádka o premiérovém postupu do finále pokračuje. Nashville přestřílel v šestém utkání Anaheim 6:3 a zahraje si o Stanley Cup. Hattrickem se na vítězství podílel Colton Sissons.

Nashville Predators – Anaheim Ducks

6:3 (2:0, 0:1, 4:2)

Branky a nahrávky: 2. Watson (Weber, Irwin), 9. Sissons (Aberg), 43. Sissons (Aberg, Forsberg), 54. Sissons (Järnkrök), 58. Forsberg (Fiddler), 59. Watson (Ellis) – 25. Kaše (Getzlaf, Vatanen), 45. Wagner (Kerdiles, Vermette), 49. Fowler (Vatanen).

Konečný stav série: 4:2.

První finalista je na světě. Nashville doma zvládl šesté utkání a poprvé ve své historii postupuje do závěrečné série. Vítězství domácích zajistil hattrickem Colton Sissons. Postaral se o vítězný gól rovných šest minut před závěrečnou sirénou. Predators přitom za celý duel vystřelili pouhých osmnáct ran. Teď budou čekat na soupeře pro posledních čtyři až sedm utkání.

P. Rinne (NSH) – odchytal 60:00 minut, 38 zákroků, úspěšnost 92,7 %
J. Bernier (ANA) – odchytal 59:04 minut, 12 zákroků, úspěšnost 75,0 %

Ondřej Kaše (ANA) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 13:39

1. hvězda: Colton Sissons (NSH)
2. hvězda: Austin Watson (NSH)
3. hvězda: Pontus Aberg (NSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.