bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nemáte povolení pro želvy! Holtbyho nechtěli pustit do Kanady, žena sháněla pomoc

21. listopadu 2020, 18:33

Jan Pikous

Nová štace, zajímavá výzva. Ve Washingtonu Braden Holtby dosáhl na vytoužený Stanley Cup, teď ho čeká návrat do rodné Kanady a angažmá ve Vancouveru. Už přesun na nové pracoviště ale provázely těžkosti. Jednatřicetiletého gólmana totiž nechtěli pustit přes hranice… kvůli jeho želvám.

Po více jak dekádě v hlavním městě Ameriky se Holtby dočkal přestupu. Vybraly si ho vancouverské kosatky a kanadský gólman tak po letech ve Spojených státech zamířil do domovské země. Samotný přesun z Ameriky byl ovšem pomalý a táhlý. Asi jako želva.

Právě tohle zvířátko přitom hrálo v Holtbyho trablích stěžejní roli. Společně s rodinou totiž kanadský brankář do nové destinace převáží i dvojici domácích mazlíčků tohoto druhu. K něčemu takovému je ale třeba zvláštní povolení, které bývalý Ovečkinův spoluhráč neměl. A tak zůstal trčet na hranicích.

Celou kauzu veřejnosti představila jeho manželka, která o situaci psala na sociálních sítích. Její tweet vyvolal řadu úsměvných reakcí - „No jo, to je pomalý proces,“ odpovídal jeden z uživatelů. Nakonec se však dobrá věc povedla a o den později už byl Holtby i s želvami doma.

Vítěz Stanley Cupu z roku 2018 tak už ví, že ne moc snadno se želva z Ameriky honí. Zda bude legrační příhoda prologem pro úspěšné angažmá, ukážou už následující měsíce.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.