bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Není to škoda? Joe Thornton si nečekaně oholil svůj výstavní plnovous

3. května 2020, 5:29

Jiří Sameš

Sezona 2019-20 je už téměř dva měsíce pozastavena z důvodu pandemie koronaviru. Útočník Joe Thornton využil volný čas a odhodlal se k docela razantnímu kroku. Nečekaně si totiž oholil svůj výstavní plnovous.

Vše patřičně zdokumentoval, za přítomnosti své dcery, která se jmenuje Ayla. Fanouškům nejlepší hokejové ligy, zejména potom San Jose Sharks, tak jistě způsobil pořádný šok.

V krátkém videu můžeme vidět, jak hokejista s dcerou stojí venku vedle sebe. Ayla trhne hlavou dopředu a výstavní plnovous jejího otce je v mžiku pryč. 

Sharks video sdíleli v sobotu na svém twitterovém účtu. 

Joe Thornton si začal pěstovat plnovous v průběhu sezony 2015-16, spolu s obráncem Brentem Burnsem. Hodně se o tom mluvilo při finále Stanley Cupu 2016, kde San Jose nestačilo na Pittsburgh Penguins.

Mimochodem, není to poprvé, co se oholil. Před startem minulého ročníku mu s tím pomohl právě Burns.

Thornton, čtyřicetiletý Kanaďan, 6. září podepsal se Sharks roční kontrakt na
2 miliony dolarů, po sezoně může být neomezeně volným hráčem. Končit asi ještě nechce.

Před uzávěrkou přestupů se dost spekulovalo o jeho výměně, hokejistům San Jose totiž letošní sezona vůbec nevyšla. K přestupu by dal svolení, toužil přece po Stanley Cupu. Týmu se ale obchod nepodařilo uskutečnit.

„O pohár se snažím už 22 let, chtěl jsem další šanci. Ale prostě to nevyšlo," poznamenal krátce po uzávěrce.

Letos odehrál zatím 70 zápasů, přičemž v nich vstřelil sedm gólů a zapsal celkem 31 kanadských bodů.

Pokud jde o nejvyšší počet odehraných zápasů bez Stanley Cupu, je Thornton mezi hokejisty na druhém místě (1 636). Na úplném čele registrujeme jeho bývalého parťáka, útočníka Patricka Marleaua (1 723 zápasů).

Čtěte také:
→ Elitní bek KHL má namířeno do Severní Ameriky, komu se Mikko Lehtonen upíše?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.