bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nevydařená sezona Jeffa Skinnera. Odhodlá se Carolina k jeho výměně?

15. června 2018, 19:00

Jiří Sameš

Hledáte produktivního křídelního útočníka do první či druhé útočné formace? Pak se vám mohou hodit služby Jeffa Skinnera! Šestadvacetiletý útočník má sice s Carolinou Hurricanes platnou smlouvu i pro příští sezonu. V posledních měsících se ale hodně spekuluje o jeho výměně do jiného klubu.

Proč není Skinner součástí dlouhodobých plánů Caroliny? Na tuto otázku zatím odpověď neznáme. Je však pravdou, že si v minulosti prošel několika zraněními. Jeho bodový účet v uplynulém ročníku nebyl navíc příliš oslnivý.

V sezoně 2017/2018 nastoupil rodák z Toronta do všech 82 zápasů, přičemž nasbíral za 24 branek a 25 asistencí celkem 49 kanadských bodů. O rok dříve přitom vyrovnal své osobní maximum z nováčkovské sezony – 63 kanadských bodů.

Během roku putoval Skinner často sestavou. Hrál s Derekem Ryanem, Eliasem Lindholmem, Justinem Williamsem, Victorem Raskem, Phillipem Di Giuseppem, ale i Lee Stempniakem. Do tabulky pravdy mimochodem zapsal 27 záporných bodů, což je nově jeho nejhorším počinem v kariéře.

Jak už bylo výše zmíněno, Skinner má s Canes smlouvu i pro nadcházející sezonu. Po jejím konci se ovšem může stát neomezeně volným hráčem. Bojí se snad v Raleighu, že jej mohou ztratit bez náhrady?

Pokud se Hurricanes skutečně rozhodnou kanadského forvarda vyměnit, určitě budou požadovat vysokou protihodnotu. Prioritou by pak jistě bylo získat posilu do brankoviště.

„Kdybychom nedostávali tolik branek, asi bychom do play-off postoupili,“ nechal se slyšet už dříve generální manažer týmu Don Waddell.

Zapomínat se ale také nesmí na fakt, že hráč nosící číslo 53 má ve svém kontraktu na poslední dva roky doložku o nestěhování (No-Movement Clause).

Skinner byl draftován Carolinou v roce 2010 v prvním kole, jako celkově sedmý. V NHL má zatím odehráno osm sezon, 579 zápasů. Zaznamenat se mu doposud podařilo 379 kanadských bodů (204 branek, 175 asistencí).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.