bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

New Jersey se utká s Ducks už v 19:00. Vyzrají Sharks opět na Tampu?

19. ledna 2019, 18:00

Matěj Hodoval

Hokejová nálož. Do akce půjde dvaadvacet týmů a některé souboje budou vskutku peprné. Anaheim bude mít už v 19:00 našeho času možnost prolomit mizérii. V další příznivý čas pak vyzve Colorado Los Angeles. Za zmínku bezesporu stojí bitva Lightning se Sharks, celou noc pak uzavře derby o Albertu.

19:00 New Jersey Devils - Anaheim Ducks

Kolotoč zápasů odstartuje pro evropského fanouška ve velmi příznivý čas soubojem New Jersey s Anaheimem. Devils se po dvou zápasech vracejí na domácí led, pravděpodobně velmi rádi. Venkovní trip jim totiž nevyšel, poměrem 1:4 totiž podlehli Columbusu i Islanders. Ducks pak půjdou do zápasu s velkou vzpruhou, naposledy totiž porazili Minnesotu 3:0, čímž přerušili sérii dvanácti proher v řadě.

21:00 Colorado Avalanche – Los Angeles Kings

Ve skvělý čas pro české a slovenské fanoušky se odehraje také duel mezi Avs a Kings. Colorado započne šňůru pěti domácích utkání v řadě, navíc budou chtít svěřenci Jareda Bednara odčinit nepovedené představení na ledě Ottawy. Naopak poslední mužstvo Pacifické divize by rádo prodloužilo bodovou sérii, jež Kings drží zatím tři zápasy.

01:00 St. Louis Blues – Ottawa Senators

St. Louis by rádo po dvou prohrách (1:2 po prodloužení s Islanders a 2:5 s Bostonem) opět zažilo pocit vítězství. Blues patří v Centrální divizi šesté místo s pětačtyřiceti body. Ještě méně má na kontě jejich nejbližší soupeř. Ottawa je v Atlantické divizi sedmá se ziskem třiačtyřiceti bodů. Aktuální forma však hraje do karet spíše Senátorům, kteří budou útočit na třetí výhru v řadě.

01:00 Dallas Stars – Winnipeg Jets

Dallas odehraje čtvrté ze šesti domácích klání v řadě. Na vlastní půdě si zatím Stars vedou mizerně, prohráli zde poslední tři zápasy a celkově se partě kolem kapitána Benna nepodařilo zvítězit již počtvrté. To Jets se vezou na vítězné vlně. Aktuální lídr Centrální divize díky výhře 5:1 nad Nashvillem prodloužil svou šňůru na čtyři duely.

01:00 Boston Bruins – New York Rangers

Boston sehraje druhou ze čtyř následujících domácích bitev. Medvědi sérii na domácím ledě začali úspěšně, když porazili 5:2 St. Louis. Bruins navíc v noci mohou v tabulce Atlantické divize přeskočit Toronto, na které jim schází jeden bod. Na druhé straně Rangers mají možnost se bodově dotáhnou na páté místo Metropolitní divize, které v tuto chvíli patří Carolině. Jezdci by rádi navázali na své poslední dvě představení, která pro klub z New Yorku dopadla vítězně.

01:00 Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers

Černý kůň letošní sezony. Montreal většina expertů odepisovala, ten však překvapuje a bojuje o příčky zajišťující play-off. Čtvrtý tým Atlantické divize má parádní formu, čtyři zápasy nepocítili Canadiens pachuť prohry. Teď je navíc čeká sedm domácích klání v řadě. Na začátek této šňůry si nemohl kanadský celek přát hratelnějšího soka. Flyers sice poslední dva zápasy vyhráli, ovšem celkově tato sezona prostě není jejich, o čemž svědčí i poslední příčka v Metropolitní divizi, ze které se však v případě výhry a shody dalších výsledků mohou odlepit.

01:00 Tampa Bay Lighting – San Jose Sharks

Šlágr noci se sehraje v Tampě. Místní Lightning stále s přehledem vládnou celé soutěži, nicméně jejich tempo zpomalilo. Blesky odcházely z posledních tří utkání dvakrát v roli poraženého, cenný skalp si připsali Islanders a Maple Leafs. Také Sharks půjdou do bitvy, od které si hokejoví příznivci slibují hodně, s prohrou v zádech. Po sedmi výhrách padli Žraloci v poušti, kde je výsledkem 6:3 skolili Kojoti.

02:00 Nashville Predators – Florida Panthers

V posledních zápasech se Predators nedaří tak, jak by si představovali. Ze čtyř zvítězili jen v jednom. Naposledy padl Nashville na domácím ledě s Winnipegem 1:5. Jedinou branku Preds zaznamenal Viktor Arvidsson. Florida musí koukat spíše za sebe, než dopředu. Jejich šesté místo v Atlantické divizi totiž okupuje Ottawa s Detroitem. Špetku naděje by Panterům mohla dodat nedávná výhra proti Torontu.

03:00 Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

S novou tváří v sestavě - Victorem Raskem - budou chtít Wild zakončit domácí trojboj úspěšně. V předchozím klání padli s trápícím se Anaheimem 0:3, avšak nadějný pro ně stále je pohled na tabulku. V případě zisku dvou bodů a shody dalších výsledků poskočí Minnesota až na třetí místo Centrální divize.

Blue Jackets budou mít za úkol nastartovat novou vítěznou šňůru. Po čtyřech výhrách je totiž zastavil Montreal, jenž v Columbusu bral dva body za výsledek 1:4. Jedinou trefu Blue Jackets měl na svědomí Oliver Bjorkstrand.

04:00 Vegas Golden Knights – Pittsburgh Penguins

Vegas mají nakročeno k další povedené sezoně. V Pacifické divizi se drží na třetím místě s náskokem deseti bodů na čtvrtý Vancouver. Rytíři vstoupí do domácího trojboje s cílem odčinit poslední prohru, kterou jim uštědřil Winnipeg. Naopak Pittsburgh naposledy slavil, když porazil Arizonu 3:2 po prodloužení.

04:00 Edmonton Oilers – Calgary Flames

Noc uzavře vždy velmi vyhecovaná bitva o Albertu. Domácí Oilers budou chtít v tabulce přeskočit Kosatky z Vancouverem, na které ztrácejí jeden bod. Edmonton navíc momentálně táhne šňůru dvou vítězství v řadě. Sok z Calgary pak s náskokem čtyř bodů vévodí Pacifické divizi a vedení si drží i v Západní konferenci. V posledním utkání Plameny slavily výhru, když zvládly přestřelku s Detroitem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.