bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL odkryla výsledky testování. Koronavirus má dalších 15 hráčů

30. června 2020, 11:15

Jan Šimek

Zámořská NHL zveřejnila zprávu o výsledcích testování hráčů, kteří se připravují v klubových centrech. Otestováno bylo zhruba 250 hokejistů, z nichž 15 mělo pozitivní výsledek na onemocnění COVID-19.

Vedle patnácti nových případů NHL uvedla, že ví také o jedenácti nakažených hráčích, kteří se ještě nezapojili do tréninku.

Druhá fáze návratu odstartovala 8. června, kdy týmy mohly znovu otevřít svá tréninková centra. Ta dobrovolně využívá zhruba 250 hráčů, kdy tréninková skupina může vždy obsahovat maximálně šest osob.

Každý hráč, jenž vstoupil do takového zařízení, musel povinně podstoupit test na koronavirus. Právě odtud plynou nejnovější výsledky.

Vedení soutěže uvedlo, že všichni hokejisté s pozitivním výsledkem byli izolováni, dodržují všechna bezpečnostní opatření a dbají pokynů příslušných zdravotnických úřadů ve Spojených státech amerických a Kanadě.

NHL informuje o počtu provedených testů a nakažených informovat každý týden, konkrétní jména ale neuveřejňuje.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.