bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nolan Patrick je po dlouhé pauze připraven nastoupit. Jak to vypadá s Hischierem?

12. ledna 2021, 14:13

Tomáš Němčík

První dva draftované hráče v roce 2017 v poslední sezóně pojila také další věc – zranění. Nico Hischier nastoupil v poslední sezóně za New Jersey k 58 zápasům, zatímco Nolan Patrick promarodil kompletní sezónu včetně play off. K situaci okolo obou mladíků se těsně před startem sezóny vyjádřili členové organizací Flyers a Devils.

Philadelphia Flyers

Nolan Patrick promarodil kompletní poslední sezónu kvůli přetrvávajícím problémům s migrénou. Poslední zápas, ve kterém nastoupil, se odehrál 3.4.2019 proti Dallasu Stars. Po 21 měsících by měl Nolan podle svých slov v dresu Flyers nastoupit hned k prvnímu zápasu nové sezóny, ve kterém se Philadelphia utká s rivalem z Pittsburghu.

Nolan Patrick trénoval v přípravném zápase mezi hráči Flyers na centru formace s Jakubem Voráčkem a Jamesem van Riemsdykem, se kterými dost možná zahájí nový ročník. „Udělal jsem několik chyb, ale dal jsem do toho všechno a cítil jsem se dobře. Naše formace si vytvořila několik gólových šancí. Cítil jsem se velice dobře a na středeční zápas budu připraven,“ řekl Patrick, který byl s chemií v jeho formaci spokojen. „Dobře jsme se navzájem četli, jsou to oba velmi chytří hráči. Není složité si s nimi vyhovět. Myslím, že jsme hráli opravdu dobře,“ okomentoval ještě souhru ve formaci.

Mladý útočník dostal pochvalu také od trenéra Alaina Vignaulta, který okomentoval Patrickův výkon a také souhru celé formace: „Udělal na ledě mnoho dobrých rozhodnutí. Celá formace měla mnoho dobrých momentů. Fungovalo jim to, což je dobrá zpráva jak pro Nolana, tak také pro celý náš tým.“ 

New Jersey Devils

Nástup Nica Hischiera do prvního zápasu sezóny zůstává stále otázkou. Jednoho z klíčových útočníků Devils stále trápí zranění v dolní části těla a je otázkou, zda se stihne uzdravit do vypuknutí nového ročníku kanadsko-americké NHL, kde Devils v prvním zápase potkají Boston Bruins.

„Uzdravování Nica jde dobrým směrem. Zatím trénuje mimo led. Stále čekáme na další zprávy od doktorů, a jakmile dostaneme zelenou, tak už bude pouze na Nicovi, jak se bude cítit na ledě,“ okomentoval situaci generální manažer Tom Fitzgerald.

Hischier se zbytkem týmu na ledě netrénoval, ale suchých tréninků se švýcarský útočník účastnil. Ohledně startu od prvního střetnutí sezóny bude záležet na doktorech Ďáblů a také na momentálním rozpoložení Nica.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.