bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nová arena pro Calgary Flames? Klub dosáhl s městem předběžné dohody

19. července 2019, 19:10

Jiří Sameš

Klub Calgary Flames dosáhl s městem předběžné dohody, co se nové hokejové areny týče. Informaci teprve před pár okamžiky potvrdil reportér Sportsnetu Eric Francis.

O výše zmiňované dohodě mezi Flames a městem informovali nejprve Postmedia Network.

Podle listu Calgary Herald budou v pondělí odpoledne vše projednávat členové městské rady na schůzi, za zavřenými dveřmi.

Nová arena by případně nahradila současný domov Plamenů, jenž nese název Scotiabank Saddledome. Oficiálně byl otevřen 15. října 1983.

Předseda výboru Jeff Davison začátkem července uvedl, že diskuze jsou sice úspěšné, avšak nikoliv ještě úplné.

„Nemůžeme vám dát nějaké přesné datum. Pokud ale dokážeme vymyslet plán, jsem si jistý, že jej veřejnost podpoří," řekl konkrétně Davison.

Stavbu nové areny v Calgary, která má pojmout 18 000 sedících diváků, by měla mít pod palcem společnost Calgary Municipal Land Corp. Její cena je odhadována na 550 až 600 milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.