bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nový domov. Lundqvist poprvé trénoval s Capitals

24. listopadu 2020, 21:00

Matěj Hodoval

Nezvyklý pohled. Poprvé za svou kariéru v National Hockey League vyjel švédský gólman Henrik Lundqvist k tréninku s jinými spoluhráči, než se kterými sdílel kabinu v organizaci New Yorku Rangers.

Pro některé hokejové fanoušky to byl trochu šok.

Na konci září vyplatilo vedení Jezdců z New Yorku svou klubovou ikonu. Henrik Lundqvist si po patnácti sezonách v dresu Rangers musel sbalit věci a najít si novou práci. Stal se symbolem, byť nikdy nezvedl nad hlavu Stanleyův pohár.

Na sklonku své kariéry se nyní pokusí osmatřicetiletý brankář dosáhnout na nejcennější trofej ve Washingtonu. Celek z hlavního města Spojených států amerických s ním podepsal jednoletý kontrakt v hodnotě 1,5 milionu dolarů.

Už dřívěji jsme vám ukázali, v jaké výstroji bude „Král Henrik“ chytat. Článek si můžete přečíst ZDE.

Nyní ve svém novém vybavení poprvé trénoval s kolegy, které minimálně v následujícím ročníku bude nazývat svými spoluhráči.

Společně s Lundqvistem se na tréninkovém kluzišti proháněli také Carl Hagelin, s nimž si dříve zahrál za Rangers, spoluhráč z reprezentace a dobrý kamarád Nicklas Backstrom, John Carlson, Tom Wilson, T.J. Oshie a Garnet Hathaway.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.