bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

O zlaté medaile si to rozdají Kanada a Finsko, Češi zabojují proti Rusku o bronz

26. května 2019, 9:00

Adam Bagar , Václav Jáchim

V sobotu 25. května byly na mistrovství světa v ledním hokeji na programu semifinálové zápasy. Uspět se v nich podařilo hokejistům Kanady a Finska, českou reprezentaci čeká boj o bronz.

RUSKO – FINSKO 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 51. Anttila (Jokiharju, Kiviranta).

Hokejisté Finska si po Švédsku vyšlápli na dalšího favorita. Dosud neporažené Rusko porazili díky trefě Marka Anttily a 32 zákrokům Kevina Lankinena 1:0 a v Bratislavě si zahrají o zlaté medaile. 

Nejlepší hráči: Kirill Kaprizov – Kevin Lankinen.

KANADA – ČESKO 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 6. Stone (Stecher), 21. Nurse (Couturier), 26. Dubois (Marchessault, Stone), 47. Turris (Mantha), 53. Chabot (Henrique, D. Strome) – 54. T. Zohorna (Kolář).

Tak ani tentokrát... Čeští hokejisté se po čtyřech letech probili na MS do semifinále, ale klíčová bitva skončila zklamáním. Reprezentanti nestačili, góly dávali Kanaďané, které v neděli večer čeká boj o zlato s Finskem. Český výběr se pokusí ukořistit bronz v závěrečném utkání proti Rusku, které v Bratislavě začíná od 15:45 hodin.

Nejlepší hráči: Matt Murray – Tomáš Zohorna.

Zbývající program MS

Neděle 26. května:
15:45 Utkání o bronz Rusko – Česko (Bratislava)
20:15 Finále Kanada – Finsko (Bratislava)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.