bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Odstartujte sezonu s novou fanouškovskou výbavou

3. října 2019, 11:00

Redakce eSports.cz

Přípravné zápasy jsou za námi a ostrá sezóna NHL je v plném proudu. Nejvyšší čas vyměnit šatník a oháknout se do nových kolekcí. SportObchod.cz vás spolu se značkami 47 Brand, Fanatics nebo Inglasco obleče do týmových barev a vybaví fanouškovskými doplňky.

Prokličkujte se až ke svému oblíbenému NHL klubu a vylaďte si svou sbírku Detroit Red Wings, San Jose Sharks nebo Chicago Blackhawks.

Ponořte se do hokejových snů

Nejvíc kanadských bodů sbírají na podzim jednoznačně povlečení a polštářky. Zima začíná lézt do pokoje a člověk se rád zachumlá do peřin se svým oblíbeným týmem. Svůj pokoj pak v noci rozzáříte třeba svítícím povlečením.

Koukáte už po očku na vánoční dárky a přemýšlíte, co vybrat? Vsaďte na dárkové balíčky Hezké spaní. Potěší hlavně fanoušky, kteří rádi usínají v klubových barvách. V setu najdete prostěradlo, povlečení a polštářek.

Jen dejte pozor, ať sáhnete po správném týmu a nezaměníte třeba Boston Bruins s Pittsburghem Penguins.

Oživte svou sbírku maskotem

Polička nad pracovním stolkem se jenom plní klíčenkami, přívěsky, puky a minihokejkami s logem týmu, ale jako by tomu pořád něco chybělo. Vylepšete svou sbírku předměty, kde na vás místo loga vykoukne třeba maskot Colorada, Bernie, nebo St.Louis, Louie. Stejně, jako se starají o zábavu v hledišti, oživí i váš hokejový svatostánek.

Vystavte si puky, minihokejky nebo se na tréninku pochlubte novou lahví a žeňte svůj oblíbený tým spolu s maskotem za vítězstvím.

Vžijte se do kůže hráčů

Přetáhněte přes hlavu NHL dresy a odzbrojte ostatní svým vytříbeným stylem.

Dresy adidas nemají sice takový výběr, ale zase máte jistotu, že oblečete originál, s kterým hráči vyjíždí na led. U největších hvězd, jako je Patrick Kane nebo Sidney Crosby nechybí ani číslo a jméno na zádech.

Značka Fanatics má k dispozici větší výběr. Kromě domácích a venkovních dresů rozšíříte šatník i o alternativní a historické kousky.

Udávejte trendy v módě

Všichni víme, že fandění není jen o vystajlovaném pokoji, ale i o tom, co nosíme mezi ostatní kamarády a fanoušky. Oblíbené je především oblečení adidas - hlavní tvář celé zámořské soutěže.

Vytáhněte do společnosti NHL trička a ukažte, pro koho vaše srdce bije. V nabídce najdete trička s jednoduchým nápisem, logem týmu i jménem kanonýra.

Připravte se na chladné měsíce i parná léta. V zimě vás zahřejí teplé a stylové NHL čepice a kulichy a v létě vás zase ochrání před sluncem kšiltovky. Na své si přijdou milovníci rovných i vyznavači klasických, zahnutých kšiltů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.