bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Oilers chtějí první vítězství, Vegas a Detroit se pokusí ukončit sérii neúspěchů

13. října 2018, 18:00

Martin Zíta

Čtyři zápasy z bohatého programu noci na neděli začnou už v sobotu večer. Od sedmi hodin se utkají hráči Edmontonu a newyorských Rangers, a také Philadelphia s Vegas. O hodinu později naskočí do boje Ottawa a Los Angeles. Ve 21 hodin zakončí "předpůlnoční" program Detroit s Bostonem.

19:00 New York Rangers – Edmonton Oilers

Poprvé v sezoně se střetnou hráči Rangers a Oilers. Edmoton zatím zvládl odehrát dvě utkání a oba prohrál. Rangers absolvovali už čtyři zápasy, vyhráli ale jen jednou. V brance domácích by měl být Henrik Lundqvist, proti němu pak Cam Talbot. 

19:00 Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

Vegas vstup do nové sezoně vůbec nevychází. Golden Knights prohráli poslední tři zápasy a celkem čtyři z pěti. Philadelphi stihla ve čtyřech zápasech vyhrát dvakrát. Oba celky se setkají už podruhé. Úvodní zápas vyhráli Flyers. V brance Vegas nastoupí Marc-André Fleury, na straně druhé by měl stát Brian Elliott. 

20:00 Ottawa Senators – LA Kings

Oba týmy už zvládly odehrát čtyři zápasy a lépe z nich vycházejí Kings, kteří dvakrát vyhráli a jednou remizovali po šedesáti minutách. Ottawa vyhrála jen jednou a na domácím ledě na zisk prvních dvou bodů čeká. Dovést se ji k nim pokusí Craig Anderson, klec Kings by měl hájit Jack Campbell.

21:00 Boston Bruins – Detroit Red Wings

Detroit i po čtyřech odehraných zápasech čeká na první vítězství. Red Wings ztratili shodně po dvou zápasech na domácím ledě i jako hostující tým. Boston naopak ze čtyř zápasů urval tři výhry. Jedinou porážku museli hráči Bruins překousnout v prvním zápase sezony. V jejich brance naskočí Tuukka Rask. Na druhé straně by měl stát Jimmy Howard.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.