bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ottawa a trejdy? Pierre Dorion vymění téměř kohokoliv

11. února 2018, 15:00

Lukáš Podleśny

Po loňském parádním tažení, které skončilo až ve finále Východní konference je Ottawa v letošní sezóně velkým zklamáním. Prokletí druhých sezón kouče Guye Bouchera nadále trvá a Sens jsou na předposlední pozici konference zřejmě odepsáni z bojů o play-off. Nabízí se tak možnost trejdů.

Čas má Ottawa ještě něco málo přes dva týdny, ale 26. února se definitivně uzavře možnost na výměny hráčů. Zdá se velmi pravděpodobné, že někdo ze současného kádru bude vyměněn, avšak týkat by se to nemělo Erika Karlssona, Marka Stonea a mladého obránce Thomase Chabota. Právě toto trio je pro GM Pierre Doriona zřejmě nevyměnitelné.

Největším favoritem na trejd je tedy podle všeho Mike Hoffman. Kanadský kanonýr sice v posledním utkání na ledě Toronta nebodoval, ale předtím skóroval ve třech po sobě jdoucích zápasech a předtím rozhodl nájezdy proti Philadelphii. Kromě toho ještě zaznamenal další rozhodující branku, kterou byla ta z prodloužení proti Nashvillu. V posledních zápasech se tak dostává do velmi dobré formy a očekává se, že mu brzy znovu začne chodit jedna zpráva za druhou.

„Je to součást hokejového života. Kdybychom nechtěli být v situacích, jako je tato, mohli jsme si zvolit jinou profesi. Sami jsme si to vybrali. Když je váš tým v pozici, v jaké se momentálně nacházíme my, jsou s tím tyto situace spjaty. Jako profesionálové se s tím musíme vypořádat,“ nechal se slyšet osmadvacetiletý útočník.

Nicméně nemusí se jednat jen o Hoffmana. Pierre Dorion je údajně přístupný pohovorům o výměně kteréhokoliv hráče kromě zmíněného tria. Každopádně osud všech hráčů je právě v rukou generálního manažera Senátorů, a to i přesto, že například samotný Hoffman by v Ottawě dle svých slov velmi rád zůstal.

„Samozřejmě bych rád zůstal. V Ottawě jsem začal, vybudoval jsem si zde přátelství a vazby nejen v hokejovém životě. Tady bych chtěl zůstat a hrát,“ přidal Hoffman, který zaznamenal oproti minulým sezónám bodový pokles. Ostatně jako všichni ostatní hráči Sens.

Těžko říct, na koho nakonec Pierre Dorion ukáže, ale zdá se, že Ottawy se nějaký ten zajímavý obchod nevyhne. Zda to bude Hoffman, Pageau, Ryan nebo někdo úplně jiný je momentálně jen ve hvězdách. Každopádně však Senátoři potřebují impuls, který by je nastartoval, a právě příchod nějaké nové krve tím impulsem může být.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.