bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ottawa s Coloradem podruhé ve Švédsku a k vidění bude také repríza loňského finále

11. listopadu 2017, 18:30

Lukáš Podleśny

Tentokrát již od 19:00 se v rámci NHL Global Series ve Stockholmu utká Ottawa s Coloradem a od sedmi hodin večer se střetnou i Rangers s Edmontonem. V noci bude v akci lídr Západní konference ze St. Louis a přerušit šňůru porážek se pokusí New Jersey či Columbus. Kromě toho je na programu dalších sedm nočních zápasů.

19:00 Ottawa Senators – Colorado Avalanche

Podruhé se dnes týmy utkají ve švédském Stockholmu, kde se letos koná NHL Global Series. Ottawa se po včerejším vítězství posunula na pátou pozici, naopak Colorado na Západě vypadlo z elitní osmičky. Velkým problémem Lavin byla včera střelba, když Colorado zaznamenalo pouze 19 střeleckých pokusů. Pro Avs to byla druhá prohra v řadě.

Očekávaní brankáři: Mike Condon – Jonathan Bernier

19:00 New York Rangers – Edmonton Oilers

Rovněž v 19:00 se odehraje další zajímavý duel. V New Yorku se utkají Letci s Olejáři. Ani jeden z týmů zatím ani zdaleka nenaplňuje očekávání, avšak oba celky se pomalu zvedají. Rangers vyhráli posledních pět utkání, Oilers pro změnu tři ze čtyř nedávných zápasů. Nicméně nadále se Edmonton krčí až na předposlední příčce Západní konference. Naopak newyorský celek je desátý a pouhé dva body od druhého místa.

Očekávaní brankáři: Henrik Lundqvist – Cam Talbot

01:00 Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets

Po nadějném začátku se Detroit mírně propadá. Vyhrál sice tři z posledních pěti utkání, ale aktuálně se nachází až na jedenácté pozici Východní konference. Columbus je na tom lépe, neboť je sedmý, avšak momentálně drží sérii čtyř porážek v řadě. Navíc v posledních dvou utkáních Modrokabátníci vstřelili jen dvě branky a naposledy hráli včera. Únava tak může hrát do karet Detroitu, který zřejmě znovu bude pokračovat v rotaci brankářů.

Očekávaní brankáři: Jimmy Howard – Joonas Korpisalo

01:00 Philadelphia Flyers – Minnesota Wild

Domácí se zatím prezentují velmi nevyrovnanými výkony. Dobré okamžiky Philadelphia pravidelně střídá s těmi horšími a to zapříčiňuje postavení na hranici osmičky. Navíc na domácím ledě Flyers vyhráli jen jedno z posledních čtyř utkání. Minnesota se na druhou stranu velmi trápí a nemůže navázat na dobrou základní část minulého ročníku. Pouhých šest výher z patnácti utkání Minnesotu odsoudilo k třináctému místu Západní konference.

Očekávaní brankáři: Brian Elliott – Devan Dubnyk

01:00 Montreal Canadiens – Buffalo Sabres

I přes zlepšující se výkony se Montreal zatím nedokázal odpíchnout od spodních příček Východní konference. The Habs nedávno zaznamenali tři výhry v řadě, nicméně naposledy doma nestačili na Minnesotu, které dokonce nedali ani jednu branku. Ani dnešnímu soupeři Montrealu se nedaří podle představ. Buffalo potvrzuje, že je dlouhodobě jedním z nehorších týmů ligy. Dosud Šavle zaznamenaly pouze pět výher a navíc vstřelily chabých 39 branek.

Očekávaní brankáři: Charlie Lindgren – Robin Lehner

01:00 Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks

Domácí by se letos konečně vrátili do vyřazovacích bojů, nicméně zatím si nepočínají ideálně. Poslední dvě utkání sice Carolina vyhrála, avšak s patnácti body je stále až na třinácté pozici Východní konference. Dnes se navíc může projevit únava ze včerejšího utkání. Jenže ani Chicago aktuálně není v dobrém rozpoložení. Tým, jenž vždy patří do okruhu největších favoritů, se momentálně krčí na 12. místě. Horší než Jestřábi je na Západě už jen Minnesota, Edmonton a Arizona.

Očekávaní brankáři: Scott Darling – Anton Forsberg

01:00 New Jersey Devils – Florida Panthers

Díky velmi dobrému vstupu do nové sezóny se New Jersey drží mezi elitou Východní konference. Jenže z posledních čtyř utkání mají Ďáblové čtyři porážky, přičemž získali jen dva body. Dnes však New Jersey bude favoritem, neboť na jeho led zavítá Florida. Panteři sice naposledy porazili slabé Buffalo, ale nadále jsou na Východě až předposlední. Navíc na ledech soupeřů dosud získali pouhopouhé čtyři body.

Očekávaní brankáři: Cory Schneider – Roberto Luongo

01:00 Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

Hodně nevýrazné výkony zatím předvádí Boston, který je aktuálně až dvanáctý. Trápení Medvěd zažívají primárně v ofenzívě. Ta totiž nastřílela jen 43 branek a je na Východě třetí nejslabší. Útok naopak není problémem Toronta, jež se prezentuje parádním hokejem a se 68 góly je druhým nejlépe střílejícím celkem konference. Posledních pět vzájemných zápasů navíc ovládly právě Javorové listy.

Očekávaní brankáři: Tuukka Rask – Frederik Andersen

02:00 St. Louis Blues – New York Islanders

Do akce půjde rovněž nejlepší tým Západní konference. St. Louis má na čele tříbodový náskok a v posledních třech utkáních navíc nenašlo přemožitele. Na domácí půdě pak Blues prohráli z osmi zápasů pouze jednou. Ostrované střídají dobré dny s horšími. Aktuálně jsou však v té horší části, neboť prohráli tři z posledních čtyř utkání. Navíc včera newyorský celek inkasoval bůra od Dallasu.

Očekávaní brankáři: Jake Allen – Thomas Greiss

02:00 Nashville Predators – Pittsburgh Penguins

V druhé repríze finále se na domácím ledě představí Nashville. Predátoři se v posledních dnech až týdnech zvedají a momentálně drží sérii tří vítězství. Díky tomu se posunuli již na pátou příčku a od čtvrtého Winnipegu je dělí jen bod. Pittsburgh je na tom velmi podobně. Ve Východní konferenci je momentálně čtvrtý, když v osmnácti zápasech získal o dva body více než jeho dnešní soupeř. Jenže na rozdíl od Nashvillu se Tučňákům v posledních utkáních spíše nedaří.

Očekávaní brankáři: Pekka Rinne – Matt Murray

04:00 Arizona Coyotes – Winnipeg Jets

Souboj dvou celků, které jsou na tom hodně odlišně. Arizona se od začátku sezóny trápí na poslední pozici Západní konference, Winnipeg naopak překvapuje aktuálně čtvrtou pozicí. Před týdnem sice Arizona konečně vyhrála, nicméně na vítězství po řádné hrací době nadále čeká. Poslední tři zápasy totiž nezvládla. Nevýhodou Winnipegu dnes může být fakt, že poslední zápas Stíhačky sehrály včera na ledě Vegas. Výsledkem byla prohra 2:5!

Očekávaní brankáři: Antti Raanta – Scott Mason

04:00 San Jose Sharks – Vancouver Canucks

Na závěr je přichystán další souboj v rámci Západní konference. Až jedenácté San Jose se sice herně pomalu zvedá, nicméně na výrazný posun to zatím nestačí. Sedmý Vancouver měl fantastický vstup do nové sezóny, avšak momentálně pravidelně střídá porážky a vítězství. Se Žraloky navíc Kosatky prohrály posledních sedm vzájemných utkání.

Očekávaní brankáři: Martin Jones – Jacob Markström

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.