bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Palát dvěma góly pomohl Tampě! Vrbata má první bod v novém působišti

7. října 2017, 8:10

Jan Šlapáček

Ve třech nočních zápasech se do akce dostalo sedm Čechů a jeden Slovák. Nejvíce ze všech na sebe upozornil svým výkonem Ondřej Palát, který se hned dvakrát dokázal trefit do branky Panthers a rozjel novou sezónu ve velkém stylu. Bodovat v tomto duelu dokázal i Radim Vrbata.

Ondřej Palát (Tampa Bay Lightning)

První zápas v sezóně zastihla Ondřeje Paláta ve výborné formě, když se okamžitě zařadil mezi nejlepší hráče Tampy a byl produktivní. Český hokejista vstřelil úvodní a poslední branku utkání a výrazně přispěl k tomu, že si Lightning dokázali v derby poradit s Floridou.


Radim Vrbata (Florida Panthers)

Radim Vrbata se poprvé ukázal v dresu Panthers a nepočínal si vůbec špatně. Na ledě byl hodně vidět a dokonce si hned připsal i kanadský bod. Ve druhém dějství asistoval u branky Pysyka, který se prezentoval pohlednou kličkou do bekhendu. Doufejme, že se bude Vrbatovi dařit i nadále a bude pravidelně bodovat.


Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Columbus Blue Jackets - New York Islanders 5:0

Lukáš Sedlák (CBJ) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 12:14 
Jaroslav Halák (NYI) - 29 minut, 8 zákroků, 0 gólů, 100,0%


Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 5:3

Ondřej Palát (TBL) - 2+0, 2 střely, čas na ledě 17:09 
Andrej Šustr (TBL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:59 
Radim Vrbata (FLA) - 0+1, 3 střely, čas na ledě 15:57


Dallas Stars - Vegas Golden Knights 1:2

Radek Faksa (DAL) - 0+0, 2 střely, čas na ledě 12:31 
Martin Hanzal (DAL) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 15:48
Tomáš Nosek (VGK) - 0+0, 3 střely, čas na ledě 8:29

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.