bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Úžasná střela! Nikita Kučerov vymetl horní růžek, Holtby si ani neškrtl

3. srpna 2020, 22:42

Jiří Sameš

V pondělí krátce po 22. hodině SEČ odstartovala dohrávka sezony 2019-20 také pro Tampa Bay Lightning, asi největšího favorita. Jejich prvním soupeřem ve skupině o umístění na Východě byli Washington Capitals.

Lightning se ve 13. minutě dostali do vedení, trefil se útočník Nikita Kučerov. Rychlou střelou z levého kruhu pro vhazování hezky vymetl pravý horní růžek, Braden Holtby v bráně Washingtonu si ani neškrtl. 

Velmi dobrou práci odvedl Brayden Point, který v neutrální zóně získal kotouč a vlastně připravil celou situaci. Kučerov si povodil Michala Kempného, potom úžasnou střelou otevřel skóre. 

4. srpna 01:02 – DOPLNĚNÍ

Hokejisté Tampy Bay na začátek skupiny o umístění zdolali Capitals 3:2 po samostatných nájezdech. Dovednostní soutěž rozhodl už zmiňovaný Kučerov. Zazářil rovněž Andrej Vasilevskij, jenž předvedl celkem 31 úspěšných zákroků.

Nepřehlédněte
→ VIDEO: Petr Mrázek v play-off září! Výbornými zákroky deptá střelce Rangers

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.