bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pastrňák už bruslí, ale jeho návrat se odkládá. Ještě dva týdny bude mít sádru

26. února 2019, 9:05

Adam Bagar

Nepříjemná zpráva pro Boston! Český útočník David Pastrňák bude kvůli rekonvalescenci operovaného palce chybět týmu ještě minimálně další dva týdny.

Havířovský rodák si poranil levý palec poté, co se s několika spoluhráči zúčastnil sponzorské večeře a po návratu z ní nešťastně upadl. Hned podstoupil operaci a mluvilo se o minimálně čtrnáctidenní absenci, nakonec bude vyšší.

David Pastrňák přesně po čtrnácti dnech začal znovu bruslit, jenže stále má sádru. „A bude ji mít další dva týdny. Pak bude moci nosit dlahu a potom už je to jen otázka pohodlí, aby se cítil ideálně," uvedl generální manažer Don Sweeney.

Ten věří, že se dvaadvacetiletý útočník vrátí v plné síle. „Je to houževnatý kluk, který chce hrát hokej. Už jste ho viděli na tréninku. První věc, kterou mi řekl, byla, že se vrátí dřív, než všichni očekávají," řekl na adresu nejlepšího střelce týmu.

„Myslím si, že bude zcela v pořádku. Bude to trochu jiné, jelikož má za sebou tu operaci. Ale to překoná a bude v pohodě. Mluvil jsem s doktorem a ten má dobrý pocit z toho, jak na tom David je," dodal po pondělním tréninku Sweeney.

Pastrňák v letošní sezoně nastřílel už 31 branek, navrch přidal 35 nahrávek a s 66 body je po Bradu Marchandovi druhým nejproduktivnějším hráčem Bruins. Ti si i bez Pastrňáka vedou dobře, když bodovali ve všech šesti zápasech.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.