bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pět nejlepších zákroků základní části!

4. července 2020, 0:50

Jan Šlapáček

Základní část tohoto ročníku přinesla spoustu nádherných akcí, gólů, tvrdých hitů a samozřejmě i pořádnou borci parádních brankářských zákroků. Který z nich byl ten nejdokonalejší? Máme zde výběr toho nejlepšího, co muži v maskách předvedli.

Carter Hart (Philadelphia Flyers)

Borci z Colorada vyřešili přečíslení na výbornou a byla z toho parádní střela Rantanena, kterou úžasným zákrokem lapačkou zastavil mladíček v brance Flyers.

Devan Dubnyk (Minnesota Wild)

Zákrok na způsob Dominika Haška. Devan Dubnyk se v brance převalil a s pomocí lapačky zabránil inkasované brance z hole Granlunda. Tohle byla pěkná divočina.

Tuukka Rask (Boston Bruins)

Finský brankář se v tomto případě stal zlodějem, jelikož ukradl Buffalu jistý gól. Po zmatku před brankou dorážel puk do odkryté klece Evan Rodrigues, Rask však natáhl ruku a zázračně kotouč vyrazil.

Antti Raanta (Arizona Coyotes)

Škorpionský zákrok. Raanta se ocitl na břiše a i přesto dokázal fantasticky zastavit střelecký pokus Brandona Saada, když zvedl nohy a trefil kotouč.

Marc-André Fleury (Vegas Golden Knights)

Za nás zřejmě to nejlepší, co letos nějaký brankář předvedl. Fleury tygřím skokem a nataženou lapačkou zachytil dorážku Petana, který jen těžko věřil, že neskóroval. A dá se i říci, že tímto zákrokem Fleury ukončil působení Mikea Babcocka na lavičce Maple Leafs.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.